Svečana dodjela IPMA-inih certifikata - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Svečana dodjela IPMA-inih certifikata - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Veleučilište Baltazar Zaprešić prošlog je tjedna održalo svečanu dodjelu međunarodnih certifikata International Project Management Associationa (IPMA) za studente specijalističkog diplomskog stručnog studija Projektni menadžment.

Dodjelu certifikata vodio je predsjednik Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP) prof. dr. sc. Mladen Radujković, uz voditelja specijalističkog diplomskog stručnog studija Projektnog menadžmenta doc. dr. sc. Igora Vrečka i njegova zamjenika dr. sc. Zlatka Barilovića.

Trenutačno je u svijetu otprilike 300 000 osoba steklo certifikate sukladno IPMA-inu Four Level certifikacijskom sustavu. Certificiranje studenata Projektnog menadžmenta odvija se u suradnji s Hrvatskom udrugom za upravljanje projektima, s kojom Veleučilište surađuje od 2009. Hrvatska udruga za upravljanje projektima predstavnica je Hrvatske u IPMA-i, koja okuplja nacionalne članice iz 70-ak država svijeta.

Osim certificiranja, dosadašnja suradnja Veleučilišta Baltazar Zaprešić s HUUP-om urodila je i brojnim drugim zajedničkim projektima. Neki su od najznačajnijih organizacija znanstveno-stručnih skupova s temama vezanim uz menadžment i projektni menadžment, održanih 2011. i 2014. u Zagrebu, i suorganizacija 27. IPMA-ina svjetskog kongresa u Dubrovniku 2013. Također, posebno možemo izdvojiti i projekte u kojima tijekom studija sudjeluju studenti Projektnog menadžmenta, a u okviru organizacije mladih projektnih menadžera pod nazivom IPMA Young Crew Croatia, a koja djeluje u sklopu HUUP-a.

Veleučilište Baltazar Zaprešić prva je institucija u Hrvatskoj s oznakom IPMA REG, koja potvrđuje usklađenost specijalističkog diplomskog stručnog studija Projektni menadžment s IPMA-inim pravilima. Studij Projektnog menadžmenta pokrenut je 2005. (kao prvi studij takvog tipa u Republici Hrvatskoj), a dosad je na njemu diplomiralo više od 1000 studenata.

Slike s dodjele diploma možete preuzeti ovdje

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori