Uključi se i ti, postani volonter! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Uključi se i ti, postani volonter! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

I ove godine Veleučilište Baltazar Zaprešić ponosni je partner Centru za mladež Zaprešić u sklopu projekta „Lokalni volonterski centar Zaprešić“, a koji za cilj ima promoviranje i razvoj volonterskog menadžmenta na području grada Zaprešića putem osnaživanja svih dionika lokalne zajednice.

Centar za mladež Zaprešić početkom kolovoza je s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku potpisao ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu treće godine projekta “Lokalni volonterski centar Zaprešić” u ukupnoj vrijednosti od 120.000,00 kn. Centru, kao nositelju projekta, partneri su uz Veleučilište Baltazar Zaprešić i  Grad Zaprešić, Osnovna škola Antuna Augustinčića, Osnovna škola Ljudevita Gaja, Srednja škola Bana Josipa Jelačića, Perspekt, a projekt se provodi i u suradnji s Udrugom studenata grada Zaprešića i Gradskom knjižnicom A. Kovačića.

Opći cilj projekta podrazumijeva promoviranje i razvoj volonterskog menadžmenta na području grada Zaprešića putem osnaživanja svih dionika lokalne zajednice koji teže sustavnom unaprjeđenju istog na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

U sklopu projekta Veleučilište Baltazar Zaprešić pokrenut ću volonterski klub studenata. Provodit će i inicirati volonterske akcije, inicijative i projekte koji su prepoznati na lokalnoj razini. Unutar kluba razvijat će se i vid korporativnog volontiranja putem povezivanja s poslovnim odnosno privatnim sektorom u gradu Zaprešiću.

 

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori