Zaba Banking Academy otvorio natječaj za 8 studentskih praksi - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Zaba Banking Academy otvorio natječaj za 8 studentskih praksi - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Zaba Banking Academy višemjesečni je program plaćene stručne prakse za studente završnih godina, poželjno apsolvente diplomskih studija ekonomskog usmjerenja, koji žele naučiti kako funkcionira banka te bolje razumjeti bankarsko tržište.

Kroz praktičan rad u stvarnom poslovnom okruženju, uz podršku iskusnih mentora, polaznici će učiti o kartičnom poslovanju, proizvodima financiranja, privatnom bankarstvu, upravljanju prodajom, radu s klijentima poduzetničkog i individualnog bankarstva…

Praktično učenje upotpunit će teorijskim znanjem kroz niz poslovnih edukacija i obilaske drugih dijelova Banke, a imat će priliku okušati se i u izradi kreativnih rješenja kroz timski rad na projektima na zadanu temu.

U okviru programa Zaba Banking Academy otvoreni su natječaji za 8 studentskih praksi za studente ekonomije u sljedećim dijelovima Zabe:

1. CRM – Upravljanje iskustvom klijenta
2. Strategija i razvoj poslovanja za poduzetničko bankarstvo
3. Proizvodi financiranja
4. Strategija investiranja
5. Kartično poslovanje – Prihvat kartica

Sve navedene prakse će se provesti u Zagrebu, a rok za prijavu je 14.11.2017.

Detalje natječaja potražite ovdje: Zaba Banking Academy – natječaj , a link za prijave se nalazi ovdje.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori