Potpisan ER​​ASMUS+ partnerski ​ugovor s vodećim sveučilištem u istočnom Parizu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Potpisan ER​​ASMUS+ partnerski ​ugovor s vodećim sveučilištem u istočnom Parizu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Veleučilište Baltazar Zaprešić potpisalo je ERASMUS+ partnerski ugovor s vodećim interdisciplinarnim sveučilištem UPEM – Université Paris – Est Marne – la – Vallée i time omogućio svojim studentima studijski boravak u prekrasnome Parizu.

UPEM – Université Paris-Est Marne-la-Vallée je interdisciplinarno sveučilište s 12 fakulteta i 15 istraživačkih centara. U fokusu rada su mu prvenstveno dva ključna područja: pružiti studentima poslovno iskustvo i razvijati se kroz razna znanstvena istraživanja.

​​Član je udruženja sveučilišta Istočnog Pariza koji je osnovan 2007. godine pod nazivom Université Paris-Est (UPE). Radi se o centru sveučilišta i organizacija (Comue) koji uključuje 22 objekta u visokoškolskom obrazovanju na različitim područjima: sveučilišta, bolnice, veterinarska škola, inženjering škola, arhitektonskih škola te razna istraživačka tijela i stručne agencije.

Zašto UPEM-a:
​1. Raznolika ponuda obrazovanja za različita znanstvena zvanja.
2. Razni seminari potrebi za kontinuirano stručno usavršavanje (sendvič tečajevi), ugovori s različitim tvrtkama o stručnom usavršavanju.
3. Suradnja s renomiranim tvrtkama i istraživačkim centrima.
4. Inovativni ​kolegiji koji su u skladu sa zahtjevima modernog svijeta.

Sporazum s UPEM-om jedan je u nizu ER​​ASMUS+ sporazuma kroz koje Veleučilište Baltazar Zaprešić razvija međunarodnu suradnju u obrazovanju, znanosti i poslovanju te potiče mobilnosti studenata i nastavnika za sudjelovanjem u međunarodnim programima i projektima.

Ne propustite priliku za stjecanjem novih znanja, novih poznanstava i životnog iskustva u prekrasnom Parizu.

Za studijski boravak Erasmus morate biti upisani u najmanje drugu godinu stručnog studija, a na stručnu se praksu mogu prijaviti i studenti prve godine. Na mobilnost mogu ići i izvanredni studenti ako za vrijeme mobilnosti pohađaju redoviti studij, odnosno stručnu praksu u punom vremenu. Stipendija Erasmus ovisi o zemlji u kojoj se ostvaruje mobilnost, a odobrava se uvećani iznos potpore za studente s invaliditetom i studente sa slabijim socioekonomskim statusom. Izaberite STUDIJSKI BORAVAK (u trajanju od 3 do 12 mjeseci, u okviru redovitog stručnog ili specijalističkog studija) ili STRUČNU PRAKSU (u trajanju od 2 do 12 mjeseci u državama članicama Europske unije).

Više informacija o tome kako se prijaviti na ERASMUS+ program potražite ovdje.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori