Ne propustite studentsko putovanje u Beograd! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Ne propustite studentsko putovanje u Beograd! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Studentski zbor Veleučilišta Baltazar vas vodi na nezaboravno studentsko putovanje u prijestolnicu zabave – Beograd. Svi zainteresirani i željni zabave mogu se prijaviti do srijede 6. 12. 2017. Povedite i svoje prijatelje na ovu nezaboravnu avanturu.

Plan putovanja u Beograd; 15. 12. – 17. 12.

  1. dan – ZAGREB, BEOGRAD. Polazak autobusa s dogovorenog mjesta u 7 sati. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraće odmore i zadržavanja tijekom puta. Dolazak u Beograd u podnevnim satima. Panoramsko upoznavanje s gradom. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE I LEGENDARNI »KONJ«, KNEZ MIHAJLOVA – GLAVNA TRGOVAČKA ULICA I PROMENADA. KALEMEGDAN – STARA JEZGRA BEOGRADSKE TVRĐAVE, PARK KALEMEGDAN, VIŠE TVRĐAVSKIH VRATA, SAT-ZVONIK, STARI RIMSKI BUNAR, CRKVA RUŽICA, BAROKNA VRATA I SREDNJOVJEKOVNA KULA NEBOJŠA, KAO I SPOMENIK POBJEDNIK, SA KALEMEGDANA SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV. Večernji izlazak. Noćenje.
  2. dan – BEOGRAD Doručak. Nastavak razgleda grada: »BULEVAR AMBASADA«, MIMO OSTATAKA NATO BOMBI, DO NAJLJEPŠE REZIDENCIJALNE ČETVRTI DEDINJA I KUĆE CVIJEĆA, GDJE SE NALAZI TITOV GROB, RAZGLEDAVAMO I VELEBNI STADION MARAKANA . Slobodno poslijepodne za šetnju po boemskoj SKADARLIJI. Večernji izlazak. Noćenje.
  3. dan – BEOGRAD, ZAGREB. Kasnije ustajanje. Šetnja gradom i uživanje u Beogradu. Odlazak iz Beograda u popodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena aranžmana: 650 kn (MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE)
HOTEL SRBIJA 3* www.hotelsrbija.com

Cijena aranžmana uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 2 noćenja s doručkom u hotelu po izboru u višekrevetnim sobama, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativna tradicionalna balkanska večera s muzikom 22 €, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY.

Način prijave: putem e-mail adrese ivan.stefancic93@gmail.com

Rok prijave: srijeda 6. 12.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori