Radionica o volontiranju: Volontiraj, (su)djeluj! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Radionica o volontiranju: Volontiraj, (su)djeluj! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Volontiranje

Želiš volontirati i aktivno sudjelovati u zajednici? Uz studiranje, imaš dovoljno vremena i želje da se pridružiš klubu volontera? Pozivamo te na edukativnu radionicu o volontiranju i organiziranju volonterskih akcija „Volontiraj, (su)djeluj!“.

Pozivamo studente Veleučilišta Baltazar da se odazovu i priključe edukativnoj radionici o volontiranju i organiziranju volonterskih akcija „Volontiraj, (su)djeluj!“ koja će se održati u srijedu, 20. prosinca 2017. godine, u terminu od 14.00 do 16.00 sati u prostorijama Veleučilišta Baltazar, Vladimira Novaka 23, Zaprešić (dvorana 8).

Radionicu će voditi Ivana Radanović, koordinatorica Mreže udruga Zagor i Voditeljica programa Razvoj civilnog društva i međusektorska suradnja, a aktivnost provodimo u sklopu projekta „Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića“.

Projekt “Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića” je servis Centra za mladež Zaprešić koji mladima s područja grada Zaprešića i okolnih jedinica samouprave pruža mogućnost informiranja o njihovim pravima i mogućnostima u lokalnoj zajednici po pitanju obrazovanja, zapošljavanja, volontiranja, mobilnosti, putovanja, stipendiranja, zdravlja, aktivnog sudjelovanja u društvu i sl.

Općim ciljem projekta pridonosimo jačanju kapaciteta lokalne zajednice za rad s mladima kako bi se unaprijedio sustav informiranja i savjetovanja mladih o njihovim pravima i mogućnostima te o programima i uslugama koje im se nude u lokalnoj zajednici. Podizanjem organizacijskih kapaciteta udruga i javnih ustanova po pitanju informiranja i savjetovanja mladih možemo podići kvalitetu života mladih.

Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Zaprešićem, Srednjom školom Ban Josip Jelačić, Udrugom studenata grada Zaprešića, Mrežom udruga Zagor i Udrugom Zamisli te u suradnji sa Studentskim zborom Veleučilišta Baltazar i Knjižnicom Ante Kovačića Zaprešić.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim studentima, do 30 godina, koji žele naučiti i/ili utvrditi svoj znanja o volontiranju, organizaciji volonterskih programa i akcija, koji se žele uključiti u rad volonterskog kluba studenata Veleučilišta Baltazar koji je oformljen uz podršku Lokalnog volonterskog centra Zaprešić.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail voditeljice projekta, Anamarije Juroš: anamarija@czmz.hr.

Maksimalan broj polaznika radionice je 10 studenata, a mjesta će se popunjavati prema redoslijedu prijave.

Veselimo se Vašem dolasku!

Projekt “Lokalni info-centra za mlade grada Zaprešića” financijski je podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori