U Baltazar dnevnom boravku glavni protagonisti Tabor film festivala - Veleučilište Baltazar Zaprešić

U Baltazar dnevnom boravku glavni protagonisti Tabor film festivala - Veleučilište Baltazar Zaprešić

  • Baltazar dnevni boravak
  • Baltazar dnevni boravak

Budite s nama 17. siječnja u 18.00 sati i poslušajte kako izgleda proces od ideje do realizacije na primjeru „najšarmantnijeg festivala u ovom dijelu Europe“. Cijelu priču predstavit će nam direktor Tabor film festivala i voditelj marketinga festivala.

U sklopu kolegija Menadžment kreativnog poduzetništva usmjerenja Menadžment u kulturi, student Renato Petek organizirao je dolazak renomiranih gostiju Nenada Borovčaka, direktora Tabor Film festivala i Luke Juranića, voditelja marketinga Tabor film festivala, a sve s ciljem da se studenti upoznaju s organizacijom festivala – od ideje do realizacije, te pozitivne i negativne aspekte takvog profila kulturnih događaja u Hrvatskoj. Tijekom razgovora prisutni će dobiti priliku upoznati mogućnosti koje su dostupne na tržištu kulturnih i kreativnih industrija te saznati kako doći od ideje do kulturno – kreativnog proizvoda. U ugodnoj atmosferi Baltazarovog dnevnog boravka moći ćete pitati sve što vas zanima.

Tabor film festival, „najšarmantniji festival u ovom dijelu Europe“, djeluje već 15 godina na kojem se predstavljaju najbolja kratkometražna filmska ostvarenja iz cijeloga svijeta. Sastoji se od tri natjecateljska programa: domaće, međunarodne i Kiki – dječje konkurencije. Predstavlja kratkometražne filmove svih rodova (animirani, dokumentarni, igrani, eksperimentalni) iz cijelog svijeta. Uz međunarodnu i domaću konkurenciju u glavnom natjecateljskom dijelu programa, svake godine organizatori pripremaju i bogat popratni program u kojem upoznaju posjetitelje s različitim kinematografijama te donose mnoge premijerne naslove. Posebnost festivala su i brojna predavanja, promocije knjiga, izložbe i radionice te glazbeni koncerti. Festival organizira GOKUL – Građanska organizacija za kulturu.

Mentorica još jednog izdanja Baltazar dnevnog boravka ponovno je predavačica Barbara Franić, univ. spec. oec., koja takvom praktičnom nastavom svojim studentima daje priliku stjecanja praktičnog iskustva u organizaciji neke kulturne akcije.
Na sudjelovanje u Baltazarovom dnevnom boravku pozivaju se svi studenti Veleučilišta Baltazar Zaprešić, kao i ostali zainteresirani pojedinci.

Budite s nama u srijedu, 17.01.2018. u 18:00 sati u dvorani 8 na Veleučilištu Baltazar Zaprešić.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori