Predstavnica Baltazara na najvećoj edukativnoj konferenciji na svijetu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Predstavnica Baltazara na najvećoj edukativnoj konferenciji na svijetu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

edulearn18

Naša izv. prof. dr. sc. Ivana Ogrizek Biškupić, prof. v. š. je ponovno izabrana kao članica Međunarodnog znanstvenog savjetničkog odbora konferencije EDULEARN18 čime je i Veleučilište Baltazar jedini partner najveće internacionalne konferencije edukativnog sektora iz Hrvatske.


EDULEARN18, 10. međunarodna konferencija o obrazovanju i novim tehnologijama u učenju, će se održati u Palma de Mallorci (Španjolska) od 2. do 4. srpnja 2018. godine. EDULEARN je jedna od najvećih međunarodnih edukativnih konferencija za predavače, istraživače, stručnjake iz područja tehnologije i profesionalce iz obrazovnog sektora. Nakon 10 godina, konferencija je postala referentni događaj gdje će se više od 800 stručnjaka iz 80 zemalja okupiti kako bi predstavili svoje projekte te podijelili svoja znanja iz područja metodologije podučavanja i učenja kao i inovacija na polju obrazovanja. Sigurni smo da će 10. obljetnica EDULEARN-a biti jedna od najuspješnijih obrazovnih konferencija u Europi.

EDULEARN je više od konferencije. To je idealna platforma za međunarodno strateško umrežavanje te najbolje mjesto za predstavljanje vlastitih inovacija i projekata vezanih za obrazovanje i tehnologiju.

Bit će to pravi međunarodni događaj – ova konferencija će se održavati na međunarodnom nivou. Svake godine EDULEARN okuplja više od 800 delegata iz 80 različitih zemalja.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori