Volontiraj i ti! :) - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Volontiraj i ti! :) - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Volontiranje

Veleučilište Baltazar Zaprešić dogovorilo je suradnju s Centrom za mladež u sklopu njihovog projekta „Lokalni volonterski centar Zaprešić“, u sklopu koje je osnovan Volonterski klub studenata Baltazar Zaprešić. Pozivamo sve studente da se pridruže svojim kolegama.

Glavni cilj Centra, od njegovog osnutka do danas, je organiziranje različitih aktivnosti kako bi se osigurao zdrav i kreativan život djece i mladeži u Zaprešiću te da bi se zadovoljile njihove potrebe za druženjem i zabavom. Kroz različite je projekte potaknuto i uključivanje šire javnosti u rješavanje pitanja od zajedničkog interesa za zaprešićku djecu i mlade.

Cilj projekta je potaknuti studente da se aktiviraju u svojoj zajednici, da osvijeste društveno koristan rad te da steknu dodatna iskustva.

Istoimenu suradnju možemo zahvaliti predanoj profesorici Ines Jemrić Ostojić, voditeljici usmjerenja Menadžment u kulturi, koja uvijek u fokusu ima interese studenata i daje sve od sebe da im se omogući što je više moguće znanja, prakse i svega onoga što će im služiti kasnije na tržištu rada.

Premda je Volonterski klub studenata Baltazar Zaprešić osnovan na Menadžmentu u kulturi, pozvani su studenti svih usmjerenja da se priključe.

Centar za mladež Zaprešić možete pratiti na njihovim službenim stranicama i na društvenim mrežama.

 

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori