Natječaj za Erasmus + otvoren do 28.04.2018. Prijavite se! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Natječaj za Erasmus + otvoren do 28.04.2018. Prijavite se! - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Erasmus novi natječaj

Izašao je novi Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u ak. godini 2018./2019. Natječaj se odnosi na boravak studenata na inozemnoj partnerskoj ustanovi u državama članicama EU.

Agencija za mobilnost i programe EU ove godine nagradila je Veleučilište povećanjem budžeta za gotovo 100% radi izvrsnih rezultata Odjela za međunarodnu suradnju i mobilnost koji se maksimalno trudi oko Baltazarovih studenata i potiče ih u smjeru Erasmus+ razmjene. To znači više novaca i više mogućnosti za studente Veleučilišta koji žele studirati ili ići na praksu u inozemstvo.

Iskoristite jedinstvenu priliku koju imate samo kao student i prijavite se na Erasmus+ natječaj, otputujte u inozemstvo i stvorite uspomene za cijeli život!

Detaljnije informacije o natječaju potražite ovdje.

Za bilo kakva pitanja i pomoć možete se slobodno javiti Odjelu za međunarodnu suradnju i mobilnost, koordinatorici Kristini Đolo Celizić na: kristina.celizic@bak.hr ili putem Skypa uživo, utorkom i četvrtkom od 10 – 12 sati. Skype kontakt Kristine je: kristina2212

Čekamo Vas!

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori