Baltazarovke na 1. skupu Mreže za održivi razvoj u Otočcu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Baltazarovke na 1. skupu Mreže za održivi razvoj u Otočcu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Baltazarove studentice sa usmjerenja Menadžment u kulturi sudjelovale su na prvom skupu Mreže za održivi razvoj u Otočcu na koji ih je vodila profesorica Ines Jemrić Ostojić predstavivši Veleučilište.

Skup se je održao 13. i 14. travnja 2018. u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac te okupio predstavnike organizacija civilnoga društva, obrazovnih institucija i zaklada s ciljem razvijanja međuinstitucionalne suradnje, uključivanja mladih u procese odlučivanja te senzibiliziranja o nužnosti održivog razvoja.

Veleučilište ima potpisan ugovor o suradnji s udrugom OU Podum, jednom od članica Mreže u sklopu čega je profesorica Ines Jemrić Ostojić predstavila Baltazar i usmjerenje Menadžment u kulturi kroz dva predavanja:

  1. Razvijanje i jačanje međuinstitucionalne suradnje, jačanje suradnje formalnog i neformalnog učenja
  2. Mladi i stručnjaci u radu s mladima – primjena teorijskog znanja u praksi, uključivanje mladih u praktično znanje, razvijanje zajedničkih projekata.

Baltazarove studentice 3. Godine MK, Katarina Ćuk i Lea Sinković, aktivno su sudjelovale na radionicama te promicale aktivnosti studijskog usmjerenja Menadžment u kulturi. Angažirane su i na follow – up aktivnostima budući da u udruzi OU Podum, obavljaju stručnu praksu.

Uz ostvarene kontakte i umrežavanje dogovorene su daljnje aktivnosti u sklopu kojih će se moći uključiti i studenti Baltazara kroz razne projekte koji okupljaju mlade iz Europske unije. Otvorena je i mogućnost za uključivanje jednog studenta/ice u rad njemačke podružnice udruge OU Podum u sklopu stručne prakse.

Menadžment u  kulturi možete pratiti  i na Facebook stranici

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori