Naši nastavnici u predsjedništvima vodećih nacionalnih organizacija - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Naši nastavnici u predsjedništvima vodećih nacionalnih organizacija - Veleučilište Baltazar Zaprešić

HUUP

Naši nastavnici studija Projektni menadžment dr. sc. Zlatko Barilović, v. pred. i Marko Šimac, dipl. ing., v. pred., izabrani su u predsjedništva vodećih nacionalnih organizacija s područja projektnog menadžmenta.

Dr. sc. Zlatko Barilović, v. pred. izabran je za člana predsjedništva Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP) za razdoblje 2018.-2022., a koja je dio International Project Management Association (IPMA). Dr. Bariloviću će ovo biti treći mandat zaredom, a unutar predsjedništva HUUP zadužen je za organizaciju predavanja i radionica s područja projektnog menadžmenta.

Više informacija potražite ovdje.

Marko Šimac, dipl. ing., v. pred. izabran je za člana Izvršnog odbora Project Management Institutea Udruge za upravljanje projektima Hrvatska (PMI Croatia) za razdoblje 2018.-2020. Kolega Šimac će biti posebno aktivan unutar PMI Croatia Odbora za akademsku naobrazbu.

Više informacija potražite ovdje.

Čestitamo našim nastavnicima na ovome uspjehu, a vjerujemo da će njihove funkcije u vodećim nacionalnim organizacijama s područja projektnog menadžmenta dodatno ojačati imidž i našeg studija Projektnog menadžmenta, te da će na ovaj način i naše Veleučilište biti dodatno prepoznato kao relevantno za razvoj struke projektnog menadžmenta u Republici Hrvatskoj i šire.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori