Ne propustite priliku - Europskim sredstvima i u dobrom društvu studirajte u inozemstvu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Ne propustite priliku - Europskim sredstvima i u dobrom društvu studirajte u inozemstvu - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Erasmus

Natječaj za Erasmus+ program, mobilnost studenata za akademsku 2018./2019. godinu u tijeku je i produžen za još jedan tjedan, a završava zaključno s petkom 11. svibnja.

Četrdeset partnerskih visokoškolskih institucija Veleučilišta Baltazar, od Italije, Španjolske, Velike Britanije preko Francuske, Belgije, Litve, Slovačke, Austrije, Mađarske, Slovenije, Njemačke, Poljske, Turske i Cipra, očekuje vašu prijavu. Europskim sredstvima u dobrom društvu, prijatelja i kolega s faksa studirati u inozemstvu semestar ili dva, naučiti novi strani jezik, upoznati druge zemlje, steći nove kolege, možda i prijatelje, otvoriti sebi vrata zapošljavanju na velikom europskom tržištu, zašto ne?

Visina europske potpore, ovisno o zemlji, varira od 400-500 Eur-a mjesečno, u motivacijskom pismu treba predstaviti sebe i svoje razloge za studijem u inozemstvu, a u intervjuu na engleskom, solidnu fluentnost (razumiješ, sporazumijevaš se i slažeš jednostavne rečenice that’s it – peace of cake).

I da, ovo je doista jedinstvena prilika da se osamostalite, naučite živjeti bez svakodnevne potpore roditelje i živite studentski život u odabranoj zemlji Europske unije. Na tom putu, koji vam može izmijeniti život i pružiti neke nove šanse, važno je da odabranoj inozemnoj ustanovi položite par ispita, sve ostalo je naša briga.

Sve informacije potražite ovdje, a naš Erasmus tim će vam pomoći oko svih pitanja i procedura.

Buon voyage,

Have a nice trip,

Arrivederci,

Gluckliche reise!

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori