Zanimljivo gostujuće Earasmus+ predavanje iz Gruzije - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Zanimljivo gostujuće Earasmus+ predavanje iz Gruzije - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Na predavanju 04. 05. 2018. ugostiti ćemo Erasmus+ kolegicu dr.sc. Natiu  Vacheishvili iz Gruzije koja će održati predavanje na temu korporativne odgovornosti, ekonomije i poslovanja u Gruziji.

 

Natia Vacheishvili nam dolazi u sklopu Erasmus+ programa, projekt KA107 te je nastavnica Etike na navedenom Sveučilištu. Održati će predavanje na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju Projektni menadžment u sklopu kolegija Poslovna etika kod dr.sc. Dafne Vidanec ovaj petak, u 17:30 sati u dvorani 3.

Profesorica Vacheishvili je došla u pratnji kolegice Tamte Muradashvili sa istoimenog Sveučilišta koja je zadužena za organizaciju nastave i upravljanje kvalitetom.

Nakon predavanja na temu korporativne odgovornosti, ekonomije i poslovanja u Gruziji slijedi još jedno zanimljivo predavanje. Naš student Ivan Stefancic, ujedno i demonstrator  održati će nakon predavanja dr. Natije ogledni sat na temu ljudskih prava u kontekstu poslovne etike.

Oba predavanja su mali korak za kolegij, ali značajan za Veleučilište Baltazar koje predstavlja fokus međunarodne suradnje, a pomalo i instituciju gdje se izučavaju i treniraju razne vještine priznate od drugih akademskih institucija u Hrvatskoj, npr. od Učiteljskog fakulteta Sveučilista u Zagrebu koje je dalo placet da njihov ujedno i naš student ogledni sat može održati na visokoškolskoj ustanovi.

Na predavanja su svi pozvani. Vidimo se.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori