Imenovana je nova prodekanica za nastavu i studente Veleučilišta Baltazar u Zaprešiću - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Imenovana je nova prodekanica za nastavu i studente Veleučilišta Baltazar u Zaprešiću - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Novoimenovana prodekanica za nastavu i studente, prof. dr. sc. Ljubica Bakić-Tomić na Baltazaru je od samih početaka, gdje je osim izvođenja nastave, sudjelovala u stvaranju novih nastavnih programa, među kojima posebno izdvajamo program Specijalističkog diplomskog stručnog studija Komunikacijski menadžment.

Iz bogate biografije izdvajamo

Prof. dr. sc. Ljubica Bakić-Tomić rođena je u Zagrebu, gdje je završila cjelokupno svoje obrazovanje. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu pedagogiju i sociologiju, magistrirala na Poslijediplomskom studiju bibliotekarstva, dokumentacije i informacijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a doktorat znanosti stekla je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Odsjeku informacijskih znanosti 2003. godine.

Kao sveučilišni nastavnik radila je na Fakultetu Kriminalistike Sveučilišta u Zagrebu, Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilištu u Dubrovniku, Sveučilištu Sjever u Varaždinu, a od samih početaka 2001. godine suradnik je Veleučilišta Baltazar u Zaprešiću. Izvoditelj je nastave na doktorskim studijima: Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, Filozofskog fakulteta u Zagrebu i doktorskog studija na Alma Mater u Mariboru.

Na visokoškolskim institucijama zaslužna je za uvođenje velikog broja komunikoloških kolegija, stvarala je niz novih nastavnih programa kao i na Baltazaru. Bila je voditeljem nekoliko znastvenih projekata i gostujući je profesor Ekonomskog sveučilišta u Pragu.

Od rukovodnih funkcija obnašala je dužnosti prodekanice za opće poslove, studij i studente Odsjeka u Čakovcu, Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, zatim pročelnica odjela za komunikologiju i odnose s javnošću Sveučilišta Sjever u Varaždinu. Uz prof.dr.sc. Vladimira Šimovića bila je voditeljica brojnih međunarodnih znanstvenih skupova u Baden Baden-u, Njemačka, Zadru, Opatiji, Zagrebu. Jedna je od voditeljica Okruglih stolova “Društvo znanja” održavanih u Opatiji, Zadru i Zagrebu. Napisala je sedam knjiga (u koautorstvu ili samostalno, od čega su dvije objavljene u inozemstvu) i preko pedeset znanstvenih i stručnih radova.

Dobitnica je brojnih priznanja za znastveni rad, a najdraže joj je Priznanje za razvijanje nastavnih programa i izvrstan rad sa studentima Visoke škole za poslovanje i upravljanje «Baltazar Adam Krčelić» 2005. godine.

 

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori