Krenulo je anketiranje studenata u okviru sustava osiguranja kvalitete Veleučilišta - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Krenulo je anketiranje studenata u okviru sustava osiguranja kvalitete Veleučilišta - Veleučilište Baltazar Zaprešić

U sklopu održavanja visoke kvalitete nastavnih i nenastavnih procesa Veleučilište Baltazar Zaprešić i ove godine provodi istraživanje o procjeni kvalitete rada nastavnika, izvedbe kolegija te kvalitete Veleučilišta u cjelini. Ovim putem pozivamo sve studente Baltazara da se odazovu u što većem broju.

Anketa se provodi u okviru sustava osiguranja kvalitete i vrednovanja uspješnosti nastavnog procesa, a obuhvaća sve nastavnike svih godina studija te svih smjerova, studenske službe i druge aspekte poslovanja Veleučilišta. Sudjelovanje je u Anketi dobrovoljno, a anonimnost ispitanika u potpunosti zajamčena. Riječ je o izuzetno važnom načinu osiguranja kvalitete Veleučilišta, što potvrđuje i činjenica da se rezultati pohranjuju u osobni dosje nastavnika i stavljaju na uvid Povjerenstvu sastavnice za izbor/reizbor. Dosadašnji rezultati studentskih anketa doveli su do važnih pomaka u kvaliteti studiranja, kao što su uvođenje kantine i ureda Studentskog centra, poboljšanje mrežne stranice, nagrađivanje najbolje ocijenjenih nastavnika, dodatan razvoj stručne prakse i slično.

Studentsku anketu provode asistenti i predavači u koordinaciji s mr. sc. Ines Jemrić Ostojić. Za sva pitanja možete se obratiti mr. sc. Ines Jemrić Ostojić na e-adresu: ines.jemric@bak.hr.

Hvala svim studentima na odazivu i profesorima na suradnji.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori