Arhiva novosti - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Arhiva novosti - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Praktično o upravljanju inovacijama na Baltazaru

Menadžment javnog sektora

Studenti studija Menadžment javnog sektora su na predavanju kolegija Upravljanje inovacijama dr. sc. Ernesta Vlačića, imali prilike upoznati Anitu Pavičić iz Financijske agencije te poslušati zanimljivo predavanje na temu “Razvoj i inoviranje u Fini”.

Opširnije

Potpisan sporazum o suradnji s Visokom školom CEPS

CEPS

Dekan Veleučilišta Baltazar Zaprešić potpisao je suradnju s direktorom Visoke škole CEPS – Centra za poslovne studije iz Kiseljaka, g. Mirzom Selimićem. Ovim ugovorom započela je još jedna partnerska suradnja sa suvremenom visokoškolskom institucijom iz područja ekonomije.

Opširnije

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori