Baltazar sport - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Baltazar sport - Veleučilište Baltazar Zaprešić

STUDENTSKA SPORTSKA UDRUGA BALTAZAR (skraćeni naziv SSU BALTAZAR) studentska je udruga koja djeluje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić u Zaprešiću.

Osnovali su je 25. travnja 2013. studenti stručnog studija, smjer Poslovna ekonomija i financije (Antonijo Špoljarić, Danijel Funda, Nataša Vulić), radi poticanja studenata da doprinesu obogaćivanju studentskog života sportskim aktivnostima te predstavljanjem Veleučilišta na studentskim natjecanjima diljem Republike Hrvatske i šire.

Sportska udruga Baltazar bavi se promicanjem, planiranjem rada i razvitkom sporta i sportske rekreacije na Veleučilištu, organizacijom i provođenjem treninga, pripremanjem članova za sudjelovanje u sustavu reprezentacija Veleučilišta Baltazar Zaprešić te jačanjem suradnje sa srodnim organizacijama u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Dosad su ekipe Baltazara na državnim studentskim natjecanjima postizale sjajne rezultate i redovito su u društvu najuspješnijih sportskih ekipa veleučilišta i fakulteta iz cijele Hrvatske.

Ponosna sam što puno naših studenata za dodatnu, izvannastavnu aktivnost bira upravo sport i kontinuirano brani boje Baltazara na raznim natjecanjima. U zadnje tri godine, Baltazar je postao prepoznatljivo ime na sportskim terenima, a svake sezone naši sportaši ostvaruju sve bolje rezultate. Pozivam sve koji se rekreativno ili profesionalno bave bilo kojim sportom da nam se priključe i postanu dio naših ekipa!

Voditeljica Baltazar sporta
Iwana Habuš, bacc. oec.

Uspjesi Baltazarovih sportskih ekipa u akademskoj godini 2015./2016.

17. 4. 2016. – ženska ekipa osvojila ekipno 2. mjesto u krosu na Zagrebačkom studentskom sveučilišnom prvenstvu

18. 4. 2016. – futsalska ekipa osvojila 1. mjesto na Zagrebačkoj studentskoj futsal ligi

19. 5. 2016. – ženska teniska ekipa osvojila 3. mjesto na Zagrebačkom studentskom sveučilišnom prvenstvu

20. 5. 2016. – Dorotea Lukačević osvojila 2. mjesto u utrci na 400 m na Zagrebačkom studentskom sveučilišnom prvenstvu

21. 5. 2016. – ženska ekipa ekipno osvojila 2. mjesto u atletici na Zagrebačkom studentskom sveučilišnom prvenstvu

22. 5. 2016. – Unisport, futsalska ekipa osvojila 2. mjesto u Hrvatskoj, Mislav Banek proglašen najboljim igračem završnice

17. 6. 2016. – ženska ekipa osvojila 3. mjesto u rukometu na pijesku na Zagrebačkom studentskom sveučilišnom prvenstvu

Priključi se i ti našim sportskim ekipama!

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori