Oglasna ploča - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Oglasna ploča - Veleučilište Baltazar Zaprešić

22

kol. 17

Odgoda ispita izv. prof. dr. sc. Ljubice Bakić-Tomić

Obavještavaju se studenti  prve godine da se ispiti iz kolegija „Metodika timskog rada“ i  „Poslovno komuniciranje“  izv. prof. dr. sc. Ljubice Bakić-Tomić neće održati u utorak 29.kolovoza, već u petak 1. rujna, u 18 sati u Zaprešiću.

13

lip. 17

Naputak o polaganju ispita pred povjerenstvom

Sukladno ugovornoj obvezi, studenti koji ispit polažu pred nastavničkim povjerenstvom tj. studenti koji isti polažu 4. i svaki slijedeći put , dužni su uplatiti novčanu naknadu u iznosu od 250,00 kn. Dokaz o uplati treba dostaviti u studentsku referadu najkasnije 3 dana prije ispitnog termina na email referade (za preddiplomski stručni studij na preddiplomski.studij@bak hr, a za diplomski studij na diplomski.studij@bak.hr).

U protivnom se tim studentima neće omogućiti polaganje ispita.

Uplatnica treba sadržavati: ime i prezime studenta, matični broj studenta, datum prijavljenog ispitnog roka, naziv kolegija i profesora kod kojeg se polaže ispit. Uplata se vrši na IBAN: HR4423600001101282482.

8

lip. 17

Zapisnik o prethodnim rezultatima izbora za predstavnika radnika u Upravno vijeće Veleučilišta

Zapisnik o prethodnim rezultatima izbora za predstavnika radnika u Upravno vijeće Veleučilišta pogledajte ovdje.

30

svi. 17

Odgoda nastave iz kolegija Poslovno komuniciranje

Obavještavaju se redoviti i izvanredni studenti 1. godine da se predavanja iz kolegija Poslovno komuniciranje neće održati u srijedu, 31. svibnja 2017. godine. Uz to, vježbe za redovite studente neće se održati u subotu, 3. lipnja 2017. godine. Nadoknada predavanja za redovite i izvanredne studente biti će u četvrtak, 8. lipnja 2017. godine u 17,00 sati. Nadoknada vježbi za redovite studente održat će se prema dogovoru s prof. dr. sc. Bakić-Tomić.

25

svi. 17

Anketni upitnik za studentice i studente Veleučilišta

Poštovane studentice i studenti, molimo vas da ispunite anketu koju provodi Povjerenstvo za kvalitetu Veleučilišta Baltazar  s ciljem evaluacije kvalitete rada Veleučilišta. Anketa je anonimna, stoga vas molimo da pažljivo pročitate i iskreno procijenite sve navedene tvrdnje.  Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju! Anketu možete pokrenuti ovdje.

22

svi. 17

Odgoda nastave iz kolegija ICT u multiprojektnom okruženju

Obavještavaju se izvanredni studenti 2. godine da se nastava iz kolegija ICT u multiprojektnom okruženju odgađa sa 1. lipnja 2017. na petak, 2. lipnja 2017. godine s početkom u 17,30 sati, u dvorani 6.

Iskustva studenata

  • Studiranje Projektnog menadžmenta smatram odličnim potezom i najboljom investicijom u karijeri. Posebno bih izdvojio praktičnu orijentaciju studija, te rad u malim timovima uz modernu tehnologiju. Studij mi je osigurao znanja koja će mi definitivno služiti u svakodnevnom poslovanju.

    Domagoj Leder, Marketing Executive, Toyota Ireland

  • Kao menadžer softverskog licenciranja za jugoistočnu Europu vodim pedesetak kompleksnih projekata u jedanaest zemalja regije. Studij projektnog menađmenta mi je dao znanja i vještine kako efikasno upravljati tolikim brojem projekata te voditi velike i dislocirane timove ljudi.

    Lana Ilović, Enterprise Software and Licensing Manager South East Europe, IBM

  • Studij Projektnog menadžmenta i dodatna mogućnost stjecanja međunarodnog IPMA certifikata omogućili su mi zapošljavanje u struci i to u internacionalnoj kompaniji u Njemačkoj. Profesionalni tim predavača čini ovaj studij pravim odabirom za daljnji profesionalni napredak.

    Vlatko Vidiček, Project Manager, Henkel Germany

Partneri studija

HUUP

YCC

EuroGrantKonzalting

MultitaskingMenadzeri

Oracle

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori