Oglasna ploča - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Oglasna ploča - Veleučilište Baltazar Zaprešić

8

svi. 18

Odgoda nastave iz kolegija Poslovno komuniciranje

Obavještavaju se studenti 1. godine da se nastava iz kolegija Poslovno komuniciranje odgađa sa 18. svibnja 2018. na petak, 25. svibnja 2018. godine s početkom u 17,30 sati u dvorani 8.

2

svi. 18

Odgoda nastave iz kolegija ICT u multiprojektnom okruženju

Obavještavaju se redoviti studenti 2. godine da se nastava iz kolegija ICT u multiprojektnom okruženju zbog izvanrednih obaveza nastavnika neće održati u četvrtak, 3. svibnja 2018. te u petak, 4. svibnja 2018. godine. Obavijest o nadoknadi bit će objavljena naknadno.

17

tra. 18

Odgoda seminara iz kolegija Projektni menadžment 2

Obavještavaju se redoviti studenti 1. godine da se seminarska nastava iz kolegija Projektni menadžment 2 kod dr. sc. Zlatka Barilovića odgađa sa 17. na 18. travnja 2018. godine s početkom u 17,30 sati, u informatičkoj dvorani 2.

10

tra. 18

Naputak o polaganju ispita pred povjerenstvom

Sukladno ugovornoj obvezi, studenti koji ispit polažu pred nastavničkim povjerenstvom tj. studenti koji isti polažu 4. i svaki slijedeći put , dužni su uplatiti novčanu naknadu u iznosu od 250,00 kn. Dokaz o uplati treba dostaviti u studentsku referadu najkasnije 3 dana prije ispitnog termina na email referade (za preddiplomski stručni studij na preddiplomski.studij@bak hr, a za diplomski studij na diplomski.studij@bak.hr).

U protivnom se tim studentima neće omogućiti polaganje ispita.

Uplatnica treba sadržavati: ime i prezime studenta, matični broj studenta, datum prijavljenog ispitnog roka, naziv kolegija i profesora kod kojeg se polaže ispit. Uplata se vrši na IBAN: HR4423600001101282482.

3

tra. 18

Odgoda nastave iz kolegija Praktikum projektnih prijava

Obavještavaju se izvanredni studenti 2. godine da se predavanja i vježbe iz kolegija Praktikum projektnih prijava odgađaju s 3. travnja na srijedu, 11. travnja 2018. godine u dvorani 5. Predavanje će početi u 17,30 sati, a vježbe u 19,15.

12

ožu. 18

Odgoda predavanja iz kolegija Projektni menadžment II

Obavještavaju se studenti 1. godine (redoviti i izvanredni) da se predavanje iz kolegija Projektni menadžment II zbog bolesti nastavnika neće održati u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine. Nadoknada će biti 23. travnja 2018. godine u 17,30 sati.

Iskustva studenata

  • Studiranje Projektnog menadžmenta smatram odličnim potezom i najboljom investicijom u karijeri. Posebno bih izdvojio praktičnu orijentaciju studija, te rad u malim timovima uz modernu tehnologiju. Studij mi je osigurao znanja koja će mi definitivno služiti u svakodnevnom poslovanju.

    Domagoj Leder, Marketing Executive, Toyota Ireland

  • Kao menadžer softverskog licenciranja za jugoistočnu Europu vodim pedesetak kompleksnih projekata u jedanaest zemalja regije. Studij projektnog menađmenta mi je dao znanja i vještine kako efikasno upravljati tolikim brojem projekata te voditi velike i dislocirane timove ljudi.

    Lana Ilović, Enterprise Software and Licensing Manager South East Europe, IBM

  • Studij Projektnog menadžmenta i dodatna mogućnost stjecanja međunarodnog IPMA certifikata omogućili su mi zapošljavanje u struci i to u internacionalnoj kompaniji u Njemačkoj. Profesionalni tim predavača čini ovaj studij pravim odabirom za daljnji profesionalni napredak.

    Vlatko Vidiček, Project Manager, Henkel Germany

Partneri studija

HUUP

YCC

PMI Hrvatska

EuroGrantKonzalting

MultitaskingMenadzeri

Oracle

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori