Dosadašnji dekani - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Dosadašnji dekani - Veleučilište Baltazar Zaprešić

dr. sc. Milan Jurina, prof. v. š.

dr. sc. Milan Jurina, prof. v. š.

Dekan 2001. – 2007./2011. – 2013.
Milan Jurina priznati je stručnjak iz područja društvenih znanosti. Profesor je psihologije i pedagogije te je kao učitelj, nastavnik, profesor i ravnatelj dugi niz godina radio u raznim odgojno-obrazovnim institucijama. Dobitnik je mnogih javnih priznanja, među kojima je i Nagrada za životno djelo Grada Zaprešića.

prof. dr. sc. Nikola Skledar

prof. dr. sc. Nikola Skledar

Dekan 2007. – 2011.
Nikola Skledar cijeli je život posvetio znanosti – filozofiji i sociologiji, s posebnim naglaskom na sociologiju religije i sociologiju kulture te je utemeljitelj smjera Menadžment u kulturi Veleučilišta Baltazar Zaprešić. No, osim znanosti, posvetio se i nastavi – na sadašnjem Sveučilištu u Zadru biran je u sva zvanja, od asistenta do redovitog profesora u trajnom zvanju.
Bio je ravnatelj Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu, član i predsjednik Hrvatskog sociološkog društva, Hrvatskog filozofskog društva i Hrvatskog bioetičkog društva.

dr. sc. Vinko Morović, prof. v. š.

dr. sc. Vinko Morović, prof. v. š.

Dekan 2013. – 2016.
Vinko Morović obnašao je funkciju gradonačelnika Grada Zaprešića, ravnatelja Srednje škole Ban Josip Jelačić te je bio jedan od osnivača Visoke škole Baltazar Adam Krčelić, danas Veleučilišta Baltazar Zaprešić. Bio je prvi predsjednik Upravnog vijeća Veleučilišta. Tijekom obnašanja funkcije dekana uvelike je doprinio modernizaciji obrazovnih procesa i Veleučilišta. Danas profesor Morović na Veleučilištu obnaša funkciju savjetnika.

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori