Međunarodna suradnja ERASMUS+ - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Međunarodna suradnja ERASMUS+ - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Internacionalizacija

Internacionalizacija se odnosi na razvoj međunarodnih odnosa s partnerskim ustanovama u svijetu, poticanje mobilnosti studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja, te sudjelovanja u međunarodnim projektima i programima u području visokog obrazovanja. S obzirom na sve globalne promjene, a radi što veće internacionalizacije Veleučilište Baltazar potpisalo je Erasmus povelju za visoko obrazovanje 2013. godine, te se obvezalo za provedbu iste za razdoblje 2014.-2020.

Međunarodna suradnja

Međunarodna suradnja odnosi se na provođenje aktivnosti u obliku razmjene studenata i djelatnika Veleučilišta u znanstvenom i/ili stručnom području. Mobilnost kao takva je vrlo važan dio internacionalizacije Veleučilišta jer kako svojim zaposlenicima, tako se i studentima omogućuju razna usavršavanja, nova iskustva, nove suradnje, rad na inozemnim projektima, provođenje istraživanja i mnoge druge aktivnosti koje u konačnici pružaju kompetitivnu prednost u odnosu na druge kao i ulaz u svijet.

S druge strane, svaki inozemni student ili zaposlenik neke obrazovne institucije koji dolazi na razmjenu na Veleučilište Baltazar također dobiva maksimalnu podršku i prilike u obliku raznih suradnji, rada na projektima, nova iskustva, upoznavanje kulture, mogućnost istraživanja i tome slično.

Erasmus +

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport te obuhvaća razdoblje od 2014. do 2020. godine. Program u Hrvatskoj provodi Agencija za mobilnost i programe EU (www.mobilnost.hr)

Natječaj za mobilnost studenata Erasmus+ programa u akademskoj godini 2018./2019.

Pratite nas na Facebooku ili kontaktirajte putem Skypa

Facebook

Saznaj sve što te zanima o studiranju preko Erasmusa!

Naša bivša studentica Margi Goleš u svom vlogu odgovara na sva pitanja o studiranju u inozemstvu.

BarcelonaVeleučilište Baltazar Zaprešić  programom ERASMUS+ razvija međunarodnu suradnju u obrazovanju, znanosti i poslovanju  razvojem odnosa s partnerskim ustanovama u svijetu, poticanjem mobilnosti studenata i nastavnika te sudjelovanjem u međunarodnim programima i projektima.

Erasmus Policy Statement
ERASMUS+ ID: HRZAPRESI01
ERASMUS+ povelja za visoko obrazovanje

Erasmus tim

Voditelj za međunarodnu suradnju i mobilnost

doc. dr. sc. Alan Labus
e-adresa: labus.alan@gmail.com

Erasmus koordinatorica

Lana Domšić, prof.
e-adresa: lana.domsic@bak.hr

Erasmus koordinatorica 

Kristina Đolo Celizić, univ. spec. rel. publ.
e-adresa: kristina.celizic@bak.hr

Skype: kristina2212, utorak i četvrtak 10 – 12 sati u živo! 

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori