Hibridni online studij - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Hibridni online studij - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Hibridni online studij

Online hibridni oblik obrazovanja u virtualnom okruženju sinonim je za nov, moderan i kvalitetan način obrazovanja uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Temelji se na kombinaciji klasičnog oblika nastave s nastavom koja se odvija u virtualnom okruženju.

Na Veleučilištu Baltazar Zaprešić tijekom akademske godine 2017./2018. moguće je upisati i izvanredni stručni studij Poslovanje i upravljanje u:

a) klasičnom obliku studiranja

b) online hibridnom obliku studiranja.

Prijavom na izvanredni studij kandidat se opredjeljuje za klasični oblik studiranja ili online hibridni oblik studiranja, shodno svojim obvezama.

IZVANREDNI STUDIJ

KLASIČNO IZVANREDNO STUDIRANJE

  • Baltazar
  • 60 % ukupne prisutnosti na predavanjima (dvorana)

ONLINE HIBRIDNO STUDIRANJE

  • e-Baltazar
  • 60 % ukupne prisutnosti na predavanjima (webinari i dvorana)

Ishodi učenja za studijski program i za svaki kolegij zasebno potpuno su jednaki kao i u klasičnom studijskom programu. U online studiju posebno se naglašava i traži kontinuirani rad te nalaženje vlastitih putova do ciljanih rezultata.

Studenti koji se odluče na online hibridni oblik studiranja pohađat će svaki kolegij u omjeru 50 posto klasičnog oblika nastave (predavanja u dvorani) te 50 posto u online okruženju (webinari).

Student je obvezan ostvariti ukupno 60 % prisutnosti na predavanjima, koju može ostvariti kombinacijom slušanja webinara i predavanja u dvorani.

Studenti koji upišu online hibridni oblik studiranja besplatno prolaze uvodnu edukaciju Studij na e-Baltazaru.
Minimalan broj upisanih studenata za izvođenje online hibridnog programa jest 20.

 UVJETI ZA ONLINE HIBRIDNI OBLIK STUDIRANJA

  • računalo
  • informatičko-informacijska pismenost
  • pristup na širokopojasni (ADSL) internet
  • mikrofon
  • kamera.

Webinari traju najviše 2,5 školska sata.

NAČIN ONLINE STUDIRANJA

Kolokviji, predrok te ispitni rokovi održavat će se isključivo u kontroliranim uvjetima u prostorijama Veleučilišta Baltazar.

Prebacivanje izvanrednih studenata koji upišu klasični oblik studiranja na online hibridni oblik studiranja i obrnuto moguće je početkom akademske godine. Mogućnost prebacivanja prije početka ljetnog semestra isključivo u iznimnim situacijama, uz zamolbu, odnosno uz odobrenje službi Veleučilišta.

Cijena školarine online hibridnog oblika studiranja jednaka je cijeni školarine klasičnog oblika studiranja.

Prava, obveze i status studenata iz hibridnog studija izjednačeni su s pravima, obvezama i statusom izvanrednih studenata stručnog studija Poslovanje i upravljanje koji se izvodi na klasičan način.

Diploma stečena online studijem ravnopravna je onoj stečenoj klasičnim studijem.

Detaljnije upute o online hibridnom obliku studiranja uređene su odlukom Veleučilišta.

Online razredbeni ispit

Prijavi se na mBaltazar i položi razredbeni ispit iz udobnosti svojeg doma

Na mBaltazaru možete pronaći razredbene ispite za smjerove Poslovna ekonomija i financije, Menadžment u kulturi, Menadžment uredskog poslovanja i studij Informacijske tehnologije, kao i ispite koji vam mogu poslužiti za vježbu i pripremu razredbenog ispita.

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori