Preskoći do sadržaja

Studentica Menadžmenta uredskog poslovanja na Erasmus+ razmjeni u Španjolskoj

22.05.2023.

Studentica Menadžmenta uredskog poslovanja na Erasmus+ razmjeni u Španjolskoj

Drage kolegice i kolege, moje ime je Lorena i studentica sam usmjerenja Menadžment uredskog poslovanja.

Pišem vam s velikim uzbuđenjem kako bih vam podijelila svoje nevjerojatno iskustvo na Erasmusu u Valenciji u Španjolskoj.

Na početku sam bila pomalo zabrinuta oko prilagodbe na novi sustav obrazovanja, ali profesori i kolege na Universidad Catolica de Valencia su bili iznimno susretljivi i spremni pomoći. Ono što me najviše oduševilo jest interaktivnost nastave, čime sam stekla dragocjena znanja i vještine, koje će mi zasigurno biti korisne u budućoj karijeri.

Fakultet je također organizirao razne radionice i događaje, gdje sam imala priliku upoznati se s kolegama iz različitih zemalja. Bila je to prilika za druženje s domaćim i međunarodnim studentima.
Erasmus je nevjerojatna prilika za upoznavanje ljudi iz cijeloga svijeta, a svaki susret je bila prilika za dijeljenje različitih kultura, običaja i jezika. Kroz zajedničko učenje, uspjehe i izazove, smo stvorili prijateljstva za cijeli život!

Osim akademskog iskustva, Erasmus pruža i izvanrednu priliku za istraživanje španjolske kulture i tradicije. Valencija je prepuna festivala, gastronomskih delicija i fascinantnih običaja.

Nezaboravni trenuci koje sam proživjela na Erasmusu, obogatili su moj život na mnogo načina. Ne samo da sam sebe upoznala na novim razinama, već sam i stekla prijatelje iz cijelog svijeta, te također otkrila ljepotu i raznolikost cijele španjolske kulture.

Sudjelovanje na razmjeni studenata definitivno pruža nevjerojatne prilike za osobni rast, stvaranje nezaboravnih uspomena i upoznavanje drugih kultura.

Stoga, svima vama koji se dvoumite, snažno preporučam da napravite taj korak koliko god se na prvu možda činio strašnim, jer je to putovanje koje mijenja život, pružajući vam priliku da istražujete nove zemlje, upoznate nevjerojatne ljude i steknete neprocjenjivo iskustvo koje će oblikovati vašu budućnost!

Pristupačnost