Gostujuće predavanje na kolegiju Osnove poduzetništva

19.03.2021.

Gostujuće predavanje na kolegiju Osnove poduzetništva

Pozivamo vas na gostujuće predavanje u sklopu kolegija Osnove poduzetništva, na 2. godini studija Poslovanje i upravljanje, koje će se održati online u utorak 23.3.2021. godine od 17:30 sati.

Predavanje na temu Efektivno vođenje u poduzetništvu održati će mr.sc. Dragomir Gabrić, poduzetnik i poslovni savjetnik.

Predavanju možete pristupiti OVDJE.

U nastavku pročitajte kratki CV predavača:

mr.sc. Dragomir Gabrić je poduzetnik i poslovni savjetnik. Dvadeset godina živio je i radio u Njemačkoj. Na Sveučilištu Johann Wolfgang Goethe u Frankfurtu studirao je sportsku medicinu, gdje je kasnije i magistrirao. Trenutno je doktorand na Sveučilištu u Zagrebu. Paralelno uz posao završio je međunarodni menadžment na privatnoj akademiji AKAD u Stuttgartu. Preko deset godina radio je za njemačko poduzeće Elixia GmbH kao glavni menadžer. Po povratku u Hrvatsku pokreće nekoliko uspješnih poduzetničkih projekata, a među njima i tvornicu za proizvodnju padobranskih krila Krilo d.o.o. Karlovac, čiji je vlasnik do 2014. godine kada tvornicu prodaje njemačkom investitoru. Paralelno u Hrvatskoj te u Njemačkoj i Austriji surađuje kao poslovni savjetnik sa više renomiranih kompanija poput Ine, Lidla, Müllera, Siemensa, RWE Energije, Auto-Hrvatske i brojnim drugima. 2015. godine započinje aktivnosti oko vlastitog višemilijunskog projekta, a radi se o pokretanju male hidroelektrane Crljenac na području Sisačko-moslavačke županije. Trenutno je to najmlađa, ali i najmodernija mala hidroelektrana u Hrvatskoj koja godišnje može proizvesti 500 do 600 kilovatsati struje.

Prijavi se