Preskoći do sadržaja

Humanitarna akcija za bolnicu Bistra - "Usluga mala za veliko hvala"

13.12.2021.

Humanitarna akcija za bolnicu Bistra - "Usluga mala za veliko hvala"

Na inicijativu Studentskog zbora VBZ-a, a u suradnji s Veleučilištem Baltazar Zaprešić pokrenuta je humanitarna akcija za specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra pod sloganom ''Usluga mala za veliko hvala''.

U ovom razdoblju blagdana pozivamo sve studente, zaposlenike Veleučilišta i ostale da nam se pridruže u sakupljanju potrepština za one kojima je to uvelike značajno, a nama ponekad zaista sitnica. Ovdje se radi o djeci koja boluju od kroničnih bolesti i bolestima kojima je dug tijek liječenja te su, radi nemogućnosti pravilnog tretmana u obitelji, smještena u ovoj bolnici.

Neke od najpotrebnijih stvari ovdje su poput vlažnih maramica, kupka za djecu, šampona, krema za djecu, losiona za tijelo, jednokratni podlošci za krevet, tekući sapuni, praškasti deterdženti za rublje kao i omekšivači, sredstva za čišćenje kupaonice, pidžame za odrasle, pamučne – bez gumbića i tetra pelene (kaliko pelene). Naravno i ostale stvari poput čokolina, cedevite, voćnih kašica i čokolade su dobrodošle i zasigurno će obradovati malene!

Za više o potrepštinama možete pročitati i na linku: https://www.bolnica-bistra.hr/sto-nam-je-najpotrebnije/

Pozivamo vas da svoje donacije ostavite u prostoru Veleučilišta na adresi ulica Vladimira Novaka 23, Zaprešić bilo kada između 08:00 i 20:00 sati od 13. do 17. prosinca 2021. godine!

Najljepše se zahvaljujemo na svakoj donaciji i vidimo se na Veleučilištu Baltazar Zaprešić!