Otvoreno predavanje na temu Projektni menadžment na primjeru kongresnog turizma

19.01.2021.

Otvoreno predavanje na temu Projektni menadžment na primjeru kongresnog turizma

Pozivamo vas na otvoreno predavanje u organizaciji našeg studija Projektni menadžment i partnera Hrvatske udruge za upravljanje projektima, IPMA Young Crew Croatia i Julius Rose d.o.o. na temu Projektni menadžment na primjeru kongresnog turizma, koje će u petak 22.1. od 18:00 do 19:00 održati direktorica Julius Rose d.o.o. Ivana Kolar

Predavanje će se održati ONLINE, a link za pristup predavanju dostupan je OVDJE.

SAŽETAK PREDAVANJA

Projektni menadžment danas je dio svakoga suvremenog poslovanja i razvoja. Kongresni turizam jedan je od izvrsnih primjera cjelovitog procesa projektnog menadžmenta s obzirom na to da organizacija svakog poslovnog događaja uključuje čitav niz upravljačkih područja, kao što su planiranje, vođenje, marketing, kontrola, budžetiranje, upravljanje rizicima, logistika, izvedba i evaluacija. Kroz ovo predavanje predavačica će na konkretnim primjerima iz prakse prikazati proces projektnog menadžmenta u kontekstu kongresnog turizma, odnosno kroz primjer organizacije međunarodne konferencije Može li hrvatski turizam 365?. Predavačica je dosad uspješno realizirala konferenciju četiri puta, i to u tri navrata kao klasičan poslovni event te jednom u hibridnom (uživo i online) Covid-19 aranžmanu. Svaki je put upravo kvalitetno upravljanje projektom omogućilo uspješnu realizaciju konferencije.

KRATKI CV PREDAVAČA

Ivana Kolar bavi se savjetovanjem i vođenjem projekata u turizmu. Vodi tvrtku Julius Rose d. o. o., za savjetovanje u poslovnom upravljanju, vođenju investicijskih projekata i razvoju nove vrijednosti. Dugi niz godina bila je direktorica Terma Tuhelj d. o. o., gdje je danas angažirana kao savjetnica Uprave. Vodila je poslovanje i razvoj centra gotovo od osnivanja, uključujući vođenje velikih investicijskih projekata i transformaciju centra u najveći termalni i wellness resort u Hrvatskoj. Aktivno sudjeluje u brojnim organizacijama i udrugama za razvoj i promicanje turizma i  gospodarstva – HGK-u, UPUHH-u, KUH-u, HUP-u i drugima. Godine 2011. dobila je priznanje “Manager godine” od CROMA udruženja. Kreiranjem i organizacijom stručnih turističkih konferencija Može li hrvatski turizam 365? i Smart Tourism 5.0 te drugim aktivnostima značajno utječe na razvoj turizma u Hrvatskoj. Mentorica je studentima studija Projektni menadžment na Veleučilištu Baltazar Zaprešić u sklopu suradnje s Udrugom multitasking menadžera – poslovni klub.

Prijavi se