Postanite IPMA-in međunarodno certificirani projektni menadžer

05.12.2019.

Postanite IPMA-in međunarodno certificirani projektni menadžer

Poštovani studenti (upisani ak. god. 2017/2018 i ranije) i diplomanti Projektnog menadžmenta,

obavještavamo Vas da je u pripremi 17. krug IPMA međunarodne certifikacije za projektne menadžere na Veleučilištu Baltazar Zaprešić.

Molimo sve zainteresirane da se prijave putem OVOGA OBRASCA najkasnije do 1.1.2020. godine. Ovaj rok je namijenjen studentima upisanima u prvu godinu studija ak. godine 2017/2018 i ranije, dok će se za studente upisane ak. god. 2018/2019 (koji trenutno slušaju predavanja na 2. god. studija) certifikacija održati u ljetnom semestru.

Nakon zaprimljenih prijava pristupit će se organizaciji jednodnevnog predcertifikacijskog seminara (obavijest o točnom terminu seminara bit će dostavljena svim prijavljenim kandidatima naknadno). Na predcertifikacijskom seminaru će biti objašnjen postupak predaje potrebne dokumentacije, prikazani tipovi zadataka za certifikaciju i dogovoren točan termin certifikacijskog ispita. Predvidivi termini održavanja seminara i ispita su kraj siječnja/veljača 2020.

Temeljem sporazuma između Veleučilišta Baltazar Zaprešić i Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP), studentima Baltazara će biti omogućen poseban popust na cijenu certificiranja. Cijena IPMA Level D certifikata za naše studente s popustom iznosi 250 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om), dok cijena za diplomante iznosi 300 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om). Cijena IPMA Level C certifikata s popustom iznosi 600 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om) za trenutne studente i diplomante studija Projektni menadžment.

Više informacija o IPMA certifikaciji možete pronaći na: http://capm.hr/ ili https://www.ipma.world/

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na: zlatko.barilovic@bak.hr

Svi prijavljeni studenti sljedeće informacije će dobivati na vrijeme preko svoje e-mail adrese, navedene putem prijavnog obrasca.

Prijavi se