Postanite IPMA-in međunarodno certificirani projektni menadžer (prijave i ispit online)

27.04.2020.

Postanite IPMA-in međunarodno certificirani projektni menadžer (prijave i ispit online)

Poštovani studenti (upisani ak. god. 2018/2019 i ranije) i diplomanti Projektnog menadžmenta,

s obzirom da je Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) započela s online izvedbom IPMA certifikacije, ovim putem Vas obavještavamo da je u pripremi 17. krug IPMA međunarodne certifikacije za projektne menadžere na Veleučilištu Baltazar Zaprešić.

Molimo sve zainteresirane da se prijave putem OVOGA OBRASCA najkasnije do 10.5.2020. godine. Ovaj rok je namijenjen studentima upisanima na studij ak. godine 2018/2019 i ranije, dok će se za studente upisane ak. god. 2019/2020 (koji trenutno slušaju predavanja na 1. god. studija) certifikacija održati naknadno.

Nakon zaprimljenih prijava pristupit će se organizaciji online predcertifikacijskog seminara (obavijest o točnom terminu seminara bit će dostavljena svim prijavljenim kandidatima naknadno). Na predcertifikacijskom seminaru će biti objašnjen postupak predaje potrebne dokumentacije te pojašnjeni tipovi zadataka za certifikaciju. Također će biti dogovoren i točan datum certifikacijskog ispita (predvidivi termini održavanja seminara i ispita su kraj svibnja/početak lipnja 2020).

Temeljem sporazuma između Veleučilišta Baltazar Zaprešić i Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP), studentima Baltazara će biti omogućen poseban popust na cijenu certificiranja. Cijena IPMA Level D certifikata za naše studente s popustom iznosi 250 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om), dok cijena za diplomante iznosi 300 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om). Cijena IPMA Level C certifikata s popustom iznosi 600 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om) za trenutne studente i diplomante studija Projektni menadžment.

Više informacija o IPMA certifikaciji možete pronaći na: http://capm.hr/ ili https://www.ipma.world/

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na: zlatko.barilovic@bak.hr ili na 098/665-162

Svi prijavljeni studenti sljedeće informacije će dobivati na vrijeme preko svoje e-mail adrese, navedene putem ovog prijavnog obrasca.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, predaja sve potrebne dokumentacije za prijavu, kao i izvedba ispita održat će se online.

Molimo sve studente koji su se već ranine prijavili mailom, da to svakako naprave i kroz ovaj obrazac.

Prijavi se