Postanite IPMA-in međunarodno certificirani projektni menadžer (prijave i ispit online)

21.05.2021.

Postanite IPMA-in međunarodno certificirani projektni menadžer (prijave i ispit online)

Poštovani studenti (upisani ak. god. 2019/2020 i ranije) i diplomanti Projektnog menadžmenta,

s obzirom da je Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) započela s online izvedbom IPMA certifikacije, ovim putem Vas obavještavamo da je u pripremi 18. krug IPMA međunarodne certifikacije za projektne menadžere na Veleučilištu Baltazar Zaprešić.

Molimo sve zainteresirane da se prijave putem cert@ipma.hr najkasnije do 28.5.2021. godine. U prijavi je potrebno dostaviti dokumente navedene na: https://ipma.hr/ipma-razina-d/

Ovaj rok je namijenjen studentima upisanima na studij ak. godine 2019/2020 i ranije, dok će se za studente upisane ak. god. 2020/2021 (koji trenutno slušaju predavanja na 1. god. studija) certifikacija održati naknadno.

Nakon zaprimljenih prijava, prijavljeni kandidati dobiti će sve ostale upute vezane uz certifikacijski proces, dok će se certifikacijski ispit održati online 30.6.2021. u 17,00 sati.

Temeljem sporazuma između Veleučilišta Baltazar Zaprešić i Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP), studentima Baltazara će biti omogućen poseban popust na cijenu certificiranja. Cijena IPMA Level D certifikata za naše studente s popustom iznosi 250 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om), dok cijena za diplomante iznosi 300 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om). Cijena IPMA Level C certifikata s popustom iznosi 600 Eura u kunskoj protuvrijednosti (s uključenim PDV-om) za trenutne studente i diplomante studija Projektni menadžment.

Više informacija o IPMA certifikaciji možete pronaći na: www.ipma.hr

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na: cert@ipma.hr

Prijavi se