Poziv na seminar: Uloga studenata u osiguravanju kvalitete na visokim učilištima

19.11.2019.

Poziv na seminar: Uloga studenata u osiguravanju kvalitete na visokim učilištima

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) organizira seminar pod nazivom „Uloga studenata u osiguravanju kvalitete na visokim učilištima“ koji će se održati u ponedjeljak, 9. prosinca 2019. godine u Hotelu International, Miramarska cesta 24, u Zagrebu.

Seminar će se održati u sklopu projekta SKAZVO (Unapređenje sustava osiguravanja i kvalitete visokog obrazovanja 2016.-2020.) koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.). Seminar je predviđen za studente početnih godina, odnosno studente preddiplomskih i integriranih studija, u cilju njihova aktivnijeg uključivanja u rad tijela visokih učilišta, posebice Vijeća i Povjerenstva za kvalitetu.

Želja Agencije za znanost i visoko obrazovanje jest studente što bolje upoznati s kulturom osiguravanja kvalitete visokih učilišta te ih educirati o njihovim pravima i obavezama, a sve u svrhu aktivnijeg uključivanja studenata u aktivnosti unaprjeđenja kvalitete na njihovim matičnim institucijama i na drugim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

Studenti svoje sudjelovanje na seminaru mogu registrirati putem obrasca za prijavu OVDJE. Registracija za sudjelovanje na seminaru moguća je do ponedjeljka, 2. prosinca 2019. godine.

Važna napomena: AZVO pokriva putne troškove studentima izvan Zagreba.

Prijavi se