Preskoći do sadržaja

Poziv na sudjelovanje u Festivalu kulture i komunikacija

02.05.2022.

Poziv na sudjelovanje u Festivalu kulture i komunikacija

Dragi studenti i studentice,

Kako vam je zasigurno već poznato, Veleučilište Baltazar organizira Festival kulture i komunikacija koji će se održati u Vršilnici u Novim dvorima 4.6.2022.

Ovom prilikom i vama dajemo mogućnost za sudjelovanje u kreiranju i organizaciji istog!

Festival je rezultat suradnje dva studijska programa; Menadžmenta u kulturi i kulturnom turizmu i Komunikacijskog menadžmenta.
Zamišljen je kao zabavno-edukativni festival koji savršeno objedinjuje i balansira kako kulturu i komunikaciju, tako i učenje i zabavu.

Pozivamo vas da se pridružite našem timu i volontiranjem doprinesete dodanoj vrijednosti festivala, te iskoristite priliku za stjecanje novih znanja, vještina i iskustava.
Sudjelovanje u festivalu pruža vam priliku da pratite 'iznutra' sektor event menadžmenta, kako nastaje jedan kreativni projekt, da učite od svojih profesora i surađujete s kolegama.

Tražimo:

  • hospitality menadžere – osobe koje brinu o izvođačima i gostima festivala
  • stage menadžere – osobe koje su zadužene za nesmetano odvijanje programa na glavnom stageu, te panelima i radionicama
  • asistente glavnim organizatorima
  • asistente marketing timu (dokumentiranje festivala)
  • ostali festivalski poslovi

Angažman neće zahtijevati previše vašeg vremena, k tome, potrudili smo se da vam bude zanimljiv i obogati vas dragocjenim iskustvom, uživanjem u procesu stvaranja i novim poznanstvima.

Promatramo ovaj projekt kao platformu gdje se susreću zajednički rad, ideje, znanja i vještine kako bi se kreirao autentičan događaj našeg Veleučilišta. Željeli bismo da i vi budete dio tima.

Dobrodošli su svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija, a svi zainteresirani mogu se javiti na lana.domsic@bak.hr – koordinatorica volontera

S nestrpljenjem iščekujemo vaše javljanje, jer sigurni smo kako uz vašu pomoć od ovog festivala možemo napraviti događaj koji će obogatiti naše Veleučilište.

Zapratite nas na Instagramu i Facebooku

Organizatori:
Stjepan Lacković, Ines Jemrić Ostojić, Krešimir Jurina, Lana Domšić, Damir Vidaković, Marko Kalamir, Saša Lacković