Specifične mjere zaštite vezano uz nCoV bolesti (COVID-19) / UPUTE ZA RAD I KOMUNICIRANJE

01.06.2021.

Specifične mjere zaštite vezano uz nCoV bolesti (COVID-19) / UPUTE ZA RAD I KOMUNICIRANJE

Poštovane studentice i studenti,

sukladno epidemiološkoj mjeri o prekidu klasičnih nastavnih aktivnosti na Veleučilištu Baltazar Zaprešić, te izvođenju online nastave za sve studije i smjerove i reduciranju osobnih kontakata, obavještavamo vas o novom modelu rada administracije i studentskih službi od četvrtka 19. ožujka 2020.

 1. Studentima se nalaže da svu potrebnu komunikaciju sa djelatnicima VBZ-a (nastavnicima, studenskom službom, računovodstvom i knjižnicom) načelno obavljaju telefonom i elektroničkim putem.
 2. Konzultacije s nastavnicima trebaju se načelno održavati e-mailom i putem Skypea, a samo u posebnim okolnostima i u dogovoru s predmetnim nastavnikom može se organizirati pojedinačni dolazak u prostor Veleučilišta Baltazar, a pri čemu se treba strogo pridržavati smjernica Stožera civilne zaštite.
 3. U slučaju izrazite, neodgodive ili druge potrebe za dolazak na VBZ, studenti su obvezni najaviti svoj pojedinačni dolazak te doći u uredovno radno vrijeme službi ili nastavnika za rad sa strankama ili studentima, a po dogovoru sa djelatnicima ili nastavnicima.
 4. Do daljnjega se odgađaju sve svečanosti, skupovi i gostujuća predavanja, te ostale manifestacije na VBZ-u, a za obrane završnih radova biti će objavljene detaljne upute u što kraćem roku.

Sve administrativne i studentske službe Veleučilišta Baltazar Zaprešić u narednom razdoblju dostupne su vam tijekom uredovnog vremena putem službenih brojeva telefona i email adresa koje možete pronaći OVDJE.

Pozivamo vas da redovito pratite internetske stranice VBZ-a kako bi bili na vrijeme informirani.

________________________________________________________________________

PREPORUKE ZA RAD STRUČNIH SLUŽBI VELEUČILIŠTA BALTAZAR ZAPREŠIĆ

 • Obavijest o Odluci o izmjeni Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu pročitajte OVDJE.
 • Preporuku dekana za rad stručnih službi pročitajte OVDJE.
 • Odluku o imenovanju Povjerenstva za koordinaciju postupanja povodom epidemije koronavirusa Covid-19 pročitajte OVDJE.

________________________________________________________________________

ODLUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE

 • Preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera (28052021) koji se primjenjuje od 1. lipnja 2021. pročitajte OVDJE.
 • Mogućnosti izvođenja izvanučioničke nastave vezano uz pandemiju COVID-19 (28052021) pročitajte OVDJE.
 • Preporuke za organizaciju nastave na veleučilištima i visokim školama 2020. od 01.10.2020. pročitajte OVDJE.
 • Preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima od 31.08.2020. pročitajte OVDJE.
 • Dodatane preporuke visokim učilištima o nastavku nastave na daljinu za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 od 27. svibnja 2020. pročitajte OVDJE.
 • Preporuke za preddiplomsku, diplomsku, diplomsku i poslijediplomsku nastavu na visokim učilištima (sveučilišta, veleučilišta i visoke škole) s obzirom na epidemiju Covid-19 od 21. svibnja 2020. pročitajte OVDJE.
 • Odluku o izmjenama i dopuni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza RH od 9. svibnja 2020. pročitajte OVDJE.
 • Preporuku za preddiplomsku, diplomsku i poslijediplomsku nastavu na Sveučilištima s obzirom na epidemiju Covid-19 od 8. svibnja 2020. pročitajte OVDJE.
 • Preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja odgojno-obrazovnim ustanovama vezano uz provedbu organiziranih putovanja od 7. travnja 2020. pročitajte OVDJE.
 • Dopis ministra turizma o Preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja odgojno-obrazovnim ustanovama vezano uz provedbu organiziranih putovanja pročitajte OVDJE.
 • Odluku gradonačelnika Grada Zaprešića od 19. ožujka 2020. o aktiviranju operativnih snaga civilne zaštite s područja Grada Zaprešića pročitajte OVDJE.
 • Odluku od 19. ožujka 2020. o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja pročitajte OVDJE.
 • Odluku od 19. ožujka 2020. o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske pročitajte OVDJE.
Prijavi se