APIS IT stipendira studenta s invaliditetom

04.02.2021.

APIS IT stipendira studenta s invaliditetom

Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama APIS IT raspisuje natječaj za stipendiranje studenta s invaliditetom s Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (odsjek Matematika), Fakulteta organizacije i informatike, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (studijski programi Ekonomija, Poslovna ekonomija - Menadžerska informatika, Računovodstvo i revizija, Financije), Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (studijski programi Informatika, Računarstvo, Digitalna ekonomija), Filozofskog fakulteta (Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti) te Visokog učilišta - Algebra (studijski programi Programsko inženjerstvo, Sistemsko inženjerstvo) i Veleučilišta Baltazar Zaprešić (studijski programi Poslovanje i upravljanje - Poslovna ekonomija i financije, Poslovanje i upravljanje - Menadžment uredskog poslovanja, Informacijske tehnologije, Upravljanje inovacijama, Menadžment javnog sektora, Financijski menadžment, Projektni menadžment).

Neto iznos stipendije iznosi 2.500 kuna mjesečno, a dodjeljuje se, računajući od 1. listopada 2020., za trajanja statusa redovitog studenta.

Rok za podnošenje prijava na natječaj je do 13. veljače 2021., a sve o uvjetima možete provjeriti u tekstu natječaja koji se nalazi OVDJE.

Prijavi se