Preskoći do sadržaja

Prijavi se na petodnevnu međunarodnu ljetnu školu u Ljubljani

18.01.2023.

Prijavi se na petodnevnu međunarodnu ljetnu školu u Ljubljani

GEA COLLEGE Faculty for Entrepreneurship u suradnji s Veleučilištem Baltazar Zaprešić organizira Međunarodnu ljetnu školu Sustainable and Innovative Business Models koja će se održati od 15. do 19.05.2023. Program ove petodnevne ljetne škole obuhvaća niz predavanja, okruglih stolova, i inovativnih radionica na kojima će studenti raditi na razvoju vlastite poslovne ideje kroz održive i inovativne poslovne modele. Također, studenti će svoje znanje unaprijediti i u praksi kroz posjete renomiranim lokalnim i međunarodnim tvrtkama. Osim toga, sudionici će imati priliku istražiti Sloveniju i njezine ljepote.

Detaljnije o ljetnoj školi pogledajte na linku:
https://gea-college.si/gea-college-international-summer-school-2023/

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?
Svi studenti Veleučilišta Baltazar Zaprešić

ŠTO DOBIVATE?
Veleučilište Baltazar Zaprešić omogućuje do 10 stipendija u iznosu od 700 eura (800 eura za studente s manje mogućnosti). Ovom stipendijom studenti si pokrivaju put, smještaj i životne troškove u Ljubljani tijekom 5 dana trajanja ljetne škole i dva dana puta (14. – 20. 5.). Program ljetne škole za studente je besplatan.

Sudjelovanjem u ljetnoj školi studenti ostvaruju 3 ECTS boda koji se upisuju u Dodatak diplomi (Diploma supplement).

KAKO SE PRIJAVITI?
Prijavite se preko registracijskog linka GEA Collegea u Ljubljani:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVngcpW86mDR95NZpO2OnxtlAcwTq5mzsNhdBAYOyyjLSygA/viewform

Nakon toga, upišite se i u tablicu na linku:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cVsYCsf4MrB1yj-VsJDtbC2Z_stUy8tj9MUjXN0vDZo/edit?usp=sharing

Rok za prijavu je 1. 3. 2023. Nakon isteka roka, Odjel za mobilnost i međunarodnu suradnju Veleučilišta Baltazar Zaprešić će kontaktirati prijavljene kandidate i provest selekcijski postupak za odabir kandidata za sudjelovanje i stipendiranje.

Za sva pitanja i dodatne informacije, javite se Erasmus+ koordinatorici Veleučilišta Baltazar Zaprešić dr. sc. Lani Domšić na e-mail ldomsic@bak.hr.

Pristupačnost