Profesorica Tafra Vlahović imenovana članicom Upravnog vijeća HINA-e

14.06.2019.

Profesorica Tafra Vlahović imenovana članicom Upravnog vijeća HINA-e

Naša profesorica dr. sc. Majda Tafra Vlahović odlukom Hrvatskog sabora, a na prijedlog Vlade Republike Hrvatske, imenovana je članicom Upravnog vijeća HINA-e.

Profesorica Tafra Vlahović imenovana je članicom Upravnog vijeća Hrvatske izvještajne novinske agencije (HINA) iz redova stručnjaka za medije umjesto dosadašnjeg člana Vladimira Lulića, kojemu je istekao četverogodišnji mandat. Mandat članova Upravnog vijeća HINA-e traje četiri godine.

Profesorica dr. sc. Majda Tafra Vlahović diplomirala je i magistrirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je završila doktorski studij informacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zadru. Osim studija u Hrvatskoj, završila je i dva poslijediplomska programa iz održivog poslovanja na Sveučilištu Cambridge i diplomski studij odnosa s javnostima na Ovlaštenom institutu za odnose s javnošću u Londonu. Aktivno se služi s pet stranih jezika.

Autorica je sedam knjiga iz područja komunikologije, a objavila je više od osamdeset znanstvenih i stručnih tekstova iz područja komunikologije i medijske komunikologije.

Prijavi se