Uspješno završen Program mentoringa za studente Projektnog menadžmenta u suradnji s Udrugom multitasking menadžera – Poslovni klub

26.04.2021.

Uspješno završen Program mentoringa za studente Projektnog menadžmenta u suradnji s Udrugom multitasking menadžera – Poslovni klub

Dodjelom potvrda o uspješnom pohađanju specijalističkih praktičnih radionica uspješno je završen projekt „Program mentoringa“ koji zajedno provode Udruga multitasking menadžera – Poslovni klub (UMM) i naš specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment.

Program specijalističkih praktičnih radionica ove je godine završilo više od 70 studenata iz Zaprešića i Osijeka, a projekt je provođen i u kontekstu jednoga dijela specijalističke prakse studija Projektni menadžment.

Praktične radionice održane su na sljedeće teme:

  1. Projekti uvođenja CRM-a s ciljem povećanja konkurentnosti organizacije
  2. Logistika i kontroling projekata – korporativni pregled
  3. Od ideje do realizacije projekata u turizmu
  4. Vođenje efikasnih projektnih timova
  5. Budžetiranje kapitala u kontekstu upravljanja projektom
  6. Organizacijska kultura u projektnom menadžmentu

Čestitamo svim studentima koji su uspješno završili ovaj program, a posebno zahvaljujemo svim članovima UMM-a koji su sudjelovali u njegovoj provedbi – dr. sc. Tatjani Gredičak, Robertu Kuščaru, Matku Koprivnjaku, Ivani Kolar, Romeu Jerčiću, Franji Ordaniću, dr. sc. Darku Renduliću i Lei Brezar.

Prijavi se