Završen projekt "Mentorstvo - oblik networkinga među ženama"

19.06.2019.

Završen projekt "Mentorstvo - oblik networkinga među ženama"

Projekt “Mentorstvo – oblik networkinga među ženama”, koji su pokrenuli časopis Zaposlena i Večernji list, završio je nakon punih šest mjeseci, a jedna od sudionica bila je i naša predavačica Mateja Popović, pred.

Kroz ovaj projekt, ukupno 15 parova je zajedničkim naporima stvaralo ideje poslovanja kandidatkinja uz superviziju svojih mentorica koje su ih nadzirale, savjetovale i podržavale u svim koracima realizacije.

U projektu je sudjelovala i predavačica Veleučilišta Baltazar Zaprešić Mateja Popović, pred. koja je istaknula kako će sudjelovanje na projektu pamtiti kao genijalno iskustvo koje bi svakome preporučila. "Puno sam naučila te mi je ovaj projekt još jednom potvrdio ono za što se i sama zalažem, a to je koliko je važna uloga mentora u našem razvoju; onom profesionalnom, ali i privatnom. Iako je projekt završio ja nastavljam dalje s mentoricom Tanjom u revijalnom tonu."

Osim prisutnih mentorica i kandidatkinja, svima okupljenima na svečanoj završnici obratili su se urednica časopisa Zaposlena Ana Gruden, članica uprave i direktorica Večernjeg lista Andrea Borošić te glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić. "Ovo nam je peti, zadnji susret, a ovim su projektom mentorski parovi realizirali mnoge zadatke. Neki su sklopili ugovore, neki su smislili proizvod, neki su nadogradili postojeći. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali i podržavali projekt!" zaključila je Gruden.

Prijavi se