Upravljanje

Upravno vijeće

  • mr. sc. DRAGO BAGO, predsjednik
  • MARINA JAMAN, dipl. iur.
  • KOLJA DRUŽIĆ, dipl. oec.
  • dr. sc. KONSTANCA KORENČIĆ KAMPL, prof. v. š. u trajnom zvanju
  • IVAN POKUPEC, univ. spec. oec. (zamjenica: Višnja Jurač, bacc. oec. )

Tajnica upravnog vijeća: Nina Nemčić, mag. iur.

Dekan - prof. dr. sc. Vladimir Šimović

Profesor Šimović redoviti je profesor u trajnom zvanju, a tijekom svoje akademske karijere obavljao je cijeli niz strateških funkcija, kao što su rukovoditelj katedre i sveučilišnih odjela, profesor, glavni rukovoditelj više međunarodnih i domaćih znanstvenih i stručnih projekata, rukovoditelj i upravljač (odgovorna osoba), dekan fakulteta, rukovoditelj i upravljač kao prorektor.

Prodekan za nastavu i studente, financije i poslovanje - doc. dr. sc. Ivan Ružić

Prodekan za nastavu i studente, financije i poslovanje doc. dr. sc. Ivan Ružić na Baltazaru je od 2013. godine. Pročelnik je Katedre za ekonomiju, menadžment i marketing, te voditelj dislociranog studija u Osijeku. Diplomirao je poduzetništvo na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, na kojemu je i doktorirao.

Glavna tajnica - Nina Nemčić, mag. iur.

Nina Nemčić, mag. iur., diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radno iskustvo stječe u Ministarstvu financija, a nakon polaganja državnoga stručnog ispita te pravosudnog ispita radi na Općinskom sudu u Zaprešiću. Na Veleučilištu Baltazar radi od 2011. godine, a prije preuzimanja poslova glavne tajnice bila je voditeljica pravnih poslova.

Prijavi se