Preskoći do sadržaja

Upute za online nastavu

Poštovani studenti i nastavnici,

S obzirom da je nastupila izvanredna situacija potencijalnog širenja zaraze koronavirusom, odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. obustavlja se klasična nastava na svim visokim učilištima u RH.

Prema tome, nastava na svim kolegijima Veleučilišta Baltazar Zaprešić počinje se održavati na daljinu. Nastavne aktivnosti će se održavati korištenjem sustava „e-Baltazar“, „Infoeduka Baltazar“ i aplikacije „Sastanci putem Skypea“ u postojećim terminima rasporeda.

Studenti su obvezni prema postojećem rasporedu predavanja pratiti nastavu na daljinu na sljedeći način. Na sustavu e-Baltazar pristupiti predmetu prema rasporedu predavanja te otvoriti link postavljen za online nastavu. Svi nastavnici će postaviti i emitirati nastavne materijale na sustav e-Baltazar.

Pravila o izvođenju online nastave pročitajte OVDJE.

Upute za online nastavu namijenjene nastavnicima pročitajte OVDJE.

Upute za online nastavu namijenjene studentima pročitajte OVDJE

Popis nastavnika i Skype linkove pročitajte OVDJE.

E-mail adrese za online podršku

Upute za praćenje onlline nastave putem sustava Baltazar te Skype Meetings App-a pročitajte OVDJE.

Upute za online polaganje ispita i obrane završnih radova - profesori pročitajte OVDJE.

Upute za online polaganje ispita i završnih radova - studenti pročitajte OVDJE.

E-mail adrese za online podršku

Veleučilište Baltazar otvorilo je posebne e-mail adrese kao podršku online nastavi. Ukoliko imate problema oko uspostavljanja veze, prijavljivanja na pojedine sustave za online nastavu (sustav e-Baltazar, Sastanci putem Skype), dohvat ili postavljanje materijala na sustav učenja na daljinu, moguće prijedloge, sugestije i pohvale izvođenja online nastave, molimo vas da se javite e-mailom predmetnom nastavniku i isti problem istovremeno javite putem e-mail adrese za online nastavu za pojedini studij te obavezno istovremeno i na zajedničku e-mail adresu (online-nastava@bak.hr) za podršku ukupne online nastave i registraciju komunikacije.

Na ovaj način želimo osigurati unaprjeđenje izvođenja online nastave na Veleučilištu Baltazar Zaprešić u trenucima izvanredne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju!

Popis e-mail adresa

Kliknite ovdje