Knjižnica

Knjižnica

Knjižnica Veleučilišta otvorena je za sve studente, koji u njoj mogu posuđivati knjižničnu građu, čitati časopise, završne i diplomske radove, koristiti računala, učiti, pripremati ispite, organizirati nastavu. Naše profesionalne knjižničarke uvijek će vam biti na raspolaganju za pomoć u pronalaženju literature za ispite, seminare ili diplomske radove.

U našoj moderno uređenoj knjižnici možete provoditi slobodno vrijeme, a upis u knjižnicu i korištenje interneta besplatni su.

Radno vrijeme: PON – PET:  08:00 – 18:00 sati

Knjižnični katalog

Knjižničnom katalogu pretražite mnoštvo naslova stručne i ostale literature, koja je trenutačno dostupna za posudbu, prema autoru, naslovu ili tematici.

Osim toga, katalog sadrži i dodatni sadržaj, kao što su anotacije, slike omota ili naslovnice, glazbeni isječci auditivne građe, poveznice na Google books, poveznice na Hrčak za rezultate pretraživanja čiji se cjeloviti online sadržaji nalaze na Hrčku. Omogućena je i usluga slanja zahtjeva za posudbu primjerka iz knjižnične zbirke.

Pitajte knjižničara

Ako vam je potrebna pomoć u pronalaženju literature za seminare, završne i diplomske radove, pa čak i za vaše hobije ili slobodno vrijeme, slobodno nam se obratite za pomoć i savjet. Nastojat ćemo, s obzirom na vremenske mogućnosti, ponuditi rješenje u što kraćem roku. Da biste dobili odgovore na svoje upite, potrebno je ispuniti obrazac koji možete preuzeti ovdje. Obrazac ispunite i pošaljite na e-adresu: knjiznica@bak.hr.

Nakladnička djelatnost

E-nakladništvo fokusirano je na prodaju knjiga u izdanju Veleučilišta. Riječ je o stručnoj literaturi koja je zanimljiva ne samo studentima već i svim cjeloživotnim učenicima koji usavršavaju i nadograđuju svoje znanje u područjima ekonomije, poduzetništva, kulture, menadžmenta i projektnog menadžmenta. E-nakladništvo pokrenuto je prije godinu dana, otkad se svako izdanje knjiga, kao i starija izdanja, formira u elektroničkom formatu. Dosad se ovakav način nakladništva pokazao kao odličan dodatak klasičnom nakladništvu, s obzirom na to da je dostupniji, brži, jeftiniji i ekološki prihvatljiviji. Trenutačno se 50-ak izdanja prodaje na specijaliziranom portalu www.knjige.com.

U razvoju e-nakladništva očekuje se razvoj u multimedijskom smjeru. Tako će naši čitatelji, osim teksta u svojim knjigama, vidjeti i, naprimjer, videosadržaj. E-katalog izdanja Veleučilišta s pravom javnosti Baltazar Zaprešić pogledajte ovdje.

Publikacije

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem Menadžment (Scientific and Professional Conference with International Participation Management)

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem održan je od 6. do 7. lipnja 2014. godine.

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem Projekti i projektni menadžment (Scientific and Professional Conference with International Participation Projects and project management)

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem održan je povodom 10. godišnjice Visoke škole za poslovanje i upravljanje s pravom javnosti Baltazar Adam Krčelić, Zaprešić, od 25. do 26. veljače 2011. godine.

Obrasci vezani za knjižnicu i nakladničku djelatnost

 • Voditeljica knjižnice

  Gordana Šiber, dipl. phon., russ., bibl.
  tel.: 01/3314-685
  e-adresa: knjiznica@bak.hr

 • Nakladništvo

  Uredništvo Veleučilišta
  Gordana Šiber, izvršna urednica
  tel.: 01/3314-685
  e-adresa: nakladnistvo@bak.hr

Prijavi se