Ponuda poslova

Ponuda poslova

Offertissima zapošljava

Redovan si student i nemaš vremena za teretanu, a želiš zadiviti kolege svojim bicepsima? Prijavi se već danas na oglas za Pomoćnog djelatnika u skladištu Offertissime!

Saznaj više

Electus DGS d.o.o. zapošljava računovođu

Electus DGS d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje osnovana je 2004. godine kada je tadašnjim Zakonom o radu prvi put omogućeno privremeno zapošljavanje, te je danas najveća agencija na području Hrvatske. Surađuje s više od 80 korisnika koji imaju različite djelatnosti kojima Electus pruža uslugu ustupanja radnika.

Saznaj više

Elita plus zapošljava na radno mjesto: Asistent u prodaji

Bližiš se kraju svog fakultetskog obrazovanja ili si upravo diplomirao/la i tražiš prvi radni odnos? Želiš poziciju koja nije samo sjedenje za računalom? Bitno ti je fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja? Elita Plus je financijska agencija čija je misija financijsko opismenjavanje i savjetovanje klijenata. Tim vrhunskih stručnjaka iz osigurateljne industrije traži pojačanje u obliku mlađih asistenata koji će kroz dugoročni oblik zaposlenja i stalni radni odnos, uz pomoć mentora i edukacije, postići svoj puni potencijal na području osiguranja.

Saznaj više
Prijavi se