Elita plus zapošljava na radno mjesto: Asistent u prodaji

Elita plus zapošljava na radno mjesto: Asistent u prodaji

Bližiš se kraju svog fakultetskog obrazovanja ili si upravo diplomirao/la i tražiš prvi radni odnos? Želiš poziciju koja nije samo sjedenje za računalom? Bitno ti je fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja?

Elita Plus je financijska agencija čija je misija financijsko opismenjavanje i savjetovanje klijenata. Tim vrhunskih stručnjaka iz osigurateljne industrije traži pojačanje u obliku mlađih asistenata koji će kroz dugoročni oblik zaposlenja i stalni radni odnos, uz pomoć mentora i edukacije, postići svoj puni potencijal na području osiguranja.

Administrativni dio posla u potpunosti je digitaliziran te se odvija na računalima. Za terenski rad asistentu je osiguran tablet putem kojeg unosi sve potrebne podatke u aplikacije. Elita Plus ima pripremljene sve materijale potrebne za rad, edukaciju i podršku mentora. Izuzetno nam je važno da se zaposlenici osjećaju sigurno i motivirano te osim materijala za rad pružamo ugodan i funkcionalan uredski prostor, poticajnu radnu atmosferu, malu biblioteku, sobu za odmor i priručnu kuhinju, a za dodatnu motivaciju tu su bonusi i nezaobilazna team building okupljanja.

Više informacija i uputu za prijavu pročitaj OVDJE.

Prijavi se