Ponuda poslova

Ponuda poslova

Marketinška agencija Logic Marketing zapošljava na poziciji Community manager i Content creator

Pišeš prejake statuse na društvenim mrežama. Znaš poboostati post tako da zapljušte lajkovi. Svaki tvoj hashtag pogađa cilj. Najtvrđe komentare fanova skuliraš diplomatskim odgovorom. Možda nisi neki fotošop freak, ali zato voliš istraživati programe za obradu fotografija. Želiš se razviti u full profi contentaša? Kreativni odjel Logic Marketinga traži upravo tebe!

Saznaj više

A1 zapošljava studenta u Logistici (m/ž)

U radu si temeljit i voliš da sve bude bez greške? A1 traži tebe! U A1 Hrvatska možeš i prije službenog izlaska na tržište rada iskusiti rad u dinamičnom okruženju, te usmjeriti svoje kvalitete na prave stvari. Iskoristi priliku i prijavi se! Više informacija saznaj OVDJE.

Saznaj više

ANET d.o.o zapošljava studenta/icu za uredsko-administrativne poslove

Hitno tražimo studenticu / studenta za obavljanje uredsko-administrativnih poslova, urudžbiranje dokumenata. Potrebno poznavanje rada na računalu, komunikativnost. Radno vrijeme od 08.00-16:00 pet dana u tjednu; vikend, blagdani i praznici neradni. Cijena satnice je 25 kn. Zainteresirani poslati životopis ili javiti se mailom na maja.culjak@anet.hr

Saznaj više

CAME Adriatic d.o.o. nudi mjesta za odrađivanje studentske prakse

Praksa se odrađuje u gradu Kastvu, s mogućim početkom 1.7.2019. godine 1. Komercijalist , prodajni savjetnik 2. Asistent u odjelu računovodstva i financija Sve dodatne informacije o praksi možete vidjeti na portalu inicijativazamlade.hup.hr , nakon što se prijavite sa svojim AAI@EduHr računom.

Saznaj više
Prijavi se