Preskoći do sadržaja

Dislocirani studij Biograd na Moru

Dislocirani studij Biograd na Moru

Veleučilište Baltazar Zaprešić nastavu izvodi i u sklopu Dislociranog studija Biograd na Moru, na kojem studenti mogu upisati preddiplomski stručni studij Poslovanje i upravljanje, smjer Poslovna ekonomija i financije.

Nastava se održava u novo uređenim prostorima na adresi Šetalište kneza Branimira 30, Biograd na Moru (iznad Gradske knjižnice).

  • Voditelj studija dr.sc. Ivica Klinac

    Voditelj studija dr.sc. Ivica Klinac

    Cilj je studija ojačati znanstvenu bazu ovog područja spajanjem znanja i prakse na Veleučilištu Baltazar, kao generatoru razvoja, s potencijalom mladosti. Taj dislocirani studij mora sukreirati stanje u ovoj regiji, a Veleučilište Baltazar treba biti kulturni centar za Biograd na Moru te u svemu naći strasti kako bi bilo uspješno.

Primjer praktične nastave

Primjer praktične nastave

Studenti Dislociranog studija Biograd na Moru u sklopu kolegija Ekonomika poduzeća posjetili su otok Pag, gdje su imali terensku nastavu u organizaciji profesora Pave Ivića. Posjetili su Pašku siranu kao primjer dobre i uspješne prakse, nakon čega su posjetili i Muzej soli u gradu Pagu. Da je riječ o proizvođačima najboljih sireva na svijetu, potvrđuju i brojna priznanja kojima se Paška sirana može pohvaliti. Studenti su ovom prilikom dobili uvid u žive primjere proizvodnje i tržišnog funkcioniranja poduzetnika u regiji, a zajedničko druženje u ugodnom ambijentu nastavilo se i u paškoj konobi.

Znanja stečena na Baltazaru pomogla su mi u poslu jer postoje situacije s kojima se ne susrećem svakodnevno i upravo su mi stručna znanja koja sam usvojio na Baltazaru pomogla da u praksi shvatim neke uzročno-posljedične veze.

Ivan Protega

Regionalni menadžer tvrtke JYSK d. o. o. istočne Hrvatske

Pristupačnost