Po mjeri studenta - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Po mjeri studenta - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Vrhunski nastavnici na raspolaganju

Studentima Veleučilišta predaju vrhunski stručnjaci i znanstvenici iz svog područja, među kojima je oko 30 doktora znanosti u najvišim nastavnim i znanstveno-nastavnim zvanjima; od predavača do akademika. Osim nastavnika koji su tu za studente, Veleučilište organizira i suradnju sa stručnjacima iz prakse pa tako osim brojnih gostujućih predavanja Alumni Baltazar organizira i vodeće hrvatske menadžere u ulozi mentora studentima Baltazara.

Tutori za produktivnije studiranje

Veleučilište Baltazar želi svojim studentima omogućiti što produktivnije i ugodnije studiranje i svojim studentima pružamo podršku u vidu tutora. Tutori su predavači koji studentima pomažu tijekom studiranja tako što ih savjetuju kako najbolje i najbrže savladati obveze i izazove s kojima se susreću tijekom studiranja. Oni su prva osoba kojoj se mogu obratiti u vezi s bilo kojim pitanjem ili nedoumicom na koje naiđu.

Svoje studente nagrađujemo

Veleučilište Baltazar Zaprešić svojim je studentima osiguralo pet različitih vrsta popusta na školarinu u iznosima od 7% do 15%. Pravo na popust pri plaćanju školarine za jednu studijsku godinu može se ostvariti za jednokratno plaćanje, u obliku obiteljskog popusta koji uživaju studenti članovi najuže obitelji kao i u obliku popusta za pravne osobe. Popust je osiguran i za studente koji u roku završe preddiplomski studij na Veleučilištu i bez prekida nastavljaju studij te za studente članove Alumni kluba Veleučilišta.

Osluškujemo vaše potrebe

Svake godine Veleučilište provodi ankete među svojim studentima. Rezultati ankete se pomno obrađuju, a rezultati implementiraju. Tako je Veleučilište prema zahtjevima i potrebama svojih studenata korigirala radno vrijeme referade, uvelo subvencioniranu prehranu, pohvalilo najbolje ocijenjene studente, a prekinulo suradnju s najlošije ocijenjenim nastavnicima te uvelo još mnoge promjena kako bi studiranje učinilo što kvalitetnijim.

Vrhunska tehnologija za studente

Veleučilište Baltazar opremljeno je vrhunskom IT tehnologijom koja je na raspolaganju studentima. Uz kružnu učionu opremeljenu novim kompjuterima i softverima, idealnu za rad u timovima, Veleučilište je svojim studentima osiguralo nove informatičke učione u Zaprešiću i Zagrebu s više od 70 Apple računala i tableta koji su u svako vrijeme na raspolaganju studentima.

iPadi za studente

U sklopu projekta Baltazar – Veleučilište na dlanu, studentima prve godine Projketnog menadžmenta i druge godine Menadžmenta uredskog poslovanja, dano je na korištenje preko 100 iPada. Ovime se odabrane studente i njihove profesore uključuje u novu eru studiranja koja je moernija, zabavnija i orijentirana na rezultate.

Školarina koja nije prepreka studiranju

Svojim studentima Veleučilište Baltazar želi maksimalno olakšati financiranje školarine, pa je uz razne mogućnosti obročne otplate i popusta na gotovinsko plaćanje uvelo i subvencionirane studentske kredite. Prednost kredita jest što se otplaćuje tek nakon završetka studija i isteka odgode otplate, kada je većina diplomiranih studenata već zaposlena, te da se krediti odobravaju bez dodatnog osiguranja, a moguće je i sudužništvo.

Ručak s x-icom

Veleučilište Baltazar prva je i jedina privatna visokoškolska institucija koja je svojim studentima osigurala subvencioniranu prehranu Studentskoga centra. Svi redovni studenti Baltazara mogu svaki dan pojesti topli obrok,  spravljen prema nutricionističkim pravilima, za minimalnu cijenu od nekoliko kuna. Kako bi se prilagodili i izvanrednim studentima, vrijeme rada kantine produženo je do 18 sati. Također, u sklopu Veleučilišta otvoren je i Student servis, te svi studenti, ne samo našeg Veleučilišta, poslove vezane za studentske ugovore i slične obveze mogu riješiti u Zaprešiću.

Osiguran parking i prostor za odmor

Veleučilište Baltazar svojim je studentima, koji do Zaprešića dolaze automobilom, osiguralo besplatan parking u krugu Veleučilišta. Na želju studenata koji su iskazali kroz ankete, Veleučilište je osiguralo klupice uz uređene zelene površine koje se nalaze oko Veleučilišta kao i mjesto za odmor. Studenti mogu predahnuti od predavanja uz kavu u BAK-u, kafiću unutar Veleučilišta u Zaprešiću ili u jednoj od dnevnih soba u prostorima Veleučilišta u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Biraj između tri lokacije

Biograd na Moru

Zaprešić

Veleučilište Baltazar Zaprešić svoje programe izvodi na tri lokacije: u Zaprešiću (V. Novaka 23), u novim prostorima u Zagrebu (Lastovska 23.) te u Biogradu na Moru.

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori