Ponuda poslova - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Ponuda poslova - Veleučilište Baltazar Zaprešić

13

lis. 17

Grad Zagreb traži projektnog menadžera, prijavite se!

Sve o natječaju za Vježbenika/vježbenicu i višeg stručnog suradnika/višu stručnu suradnicu za planiranje i pripremu razvojnih projekata informatizacije poslovanja (projektni menadžment), potražite ovdje.

28

ruj. 17

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja zapošljava studente

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja traži studente za honorarni posao u njihovoj Financijskoj službi. Oglas pročitajte ovdje.

13

ruj. 17

BICRO BIOCENTAR zapošljava stručnog suradnika/cu administratora/cu

BICRO BIOCENTAR, društvo s ograničenom odgovornošću za transfer i komercijalizaciju biotehnologije zapošljava na stručno osposobljavanje s mogućnošću stalnog zaposlenja. Oglas za radno mjesto pogledajte ovdje. 

31

kol. 17

RECRO d.d. zapošljavana na poziciju Microsoft Azure podrška prodaji

RECRO d.d. već 25 godina uspješno dovodi na hrvatsko tržište vrhunsku informatičku tehnologiju te svojim stručnim i financijskim resursima pomaže partnerima i krajnjim korisnicima pri nabavi, implementaciji i održavanju informatičkih rješenja.
S ciljem uspješnog nastavka poslovanja traže ambiciozne i motivirane osobe za poziciju Microsoft Azure podrška prodaji (m/ž). Detalje pročitajte ovdje.

29

lip. 17

Tvrtka Nanobit traži Baltazarovce za studentski posao

Pridružite se svojim kolegama na studentskom poslu tvrtke Nanobit i započnite svoju karijeru u modernom okruženju najveće Hrvatske gaming tvrtkeDetalje natječaja potražite ovdje. 

24

svi. 17

Studentski posao u Pepcu

Europski lanac diskontnih trgovina Pepco traži studente za rad u trgovini u Zaprešićkom Westgateu.

Specifikaciju posla pročitajte ovdje.

18

svi. 17

Dimension i Outlook festival traže volontere

Dimension i Outlook festivali pozivaju vas na volontersko sudjelovanje u organizaciji festivala koji se ove godine održavaju od 30. kolovoza do 10. rujna 2017. godine na području tvrđave Punta Christo u Štinjanu (okolica Pule).

Više o mogućnostima volontiranja kao i prednostima koje ono pruža saznajte ovdje.

15

svi. 17

Euro Grant Konzalting d.o.o. traži studente Baltazara

Tvrtka Euro Grant Konzalting d.o.o. traži diplomirane studente Baltazara (MA), koji su prethodno završili studij Poslovanje i upravljanje smjera Poslovne ekonomije i financija, a potom diplomirao Projektni menadžment za pripravnički staž na poslovima financijske analize.

Više o stažu i uvjetima natječaja saznajte ovdje.

4

tra. 17

TMF Croatia d.o.o. raspisala je natječaj za studentsku praksu

Tvrtka TMF Croatia d.o.o. raspisala je natječaj za studentsku praksu namijenjenu studentima Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

Studenti se za obavljanje prakse prijavljuju za radno mjesto Internal Accounting Assistant ili Corporate Secretary Assistant, a detalji natječaja nalaze se na linkovima.

Prijave na oba natječaja otvorene su do 15. travnja 2017. godine.

20

ožu. 17

Jamnica traži Baltazarovce!

Jamnica d.d., vodeća kompanija za proizvodnju i distribuciju mineralnih i izvorskih voda, bezalkoholnih pića i vina, poziva redovne studente završne godine diplomskog studija Financijskog menadžmenta da se uključe u odabir za studentski posao u službi računovodstva.

Oglas natječaja za studente nalazi se ovdje.

1 2 3

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori