Ponuda poslova - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Ponuda poslova - Veleučilište Baltazar Zaprešić

29

lip. 17

Tvrtka Nanobit traži Baltazarovce za studentski posao

Pridružite se svojim kolegama na studentskom poslu tvrtke Nanobit i započnite svoju karijeru u modernom okruženju najveće Hrvatske gaming tvrtkeDetalje natječaja potražite ovdje. 

24

svi. 17

Studentski posao u Pepcu

Europski lanac diskontnih trgovina Pepco traži studente za rad u trgovini u Zaprešićkom Westgateu.

Specifikaciju posla pročitajte ovdje.

18

svi. 17

Dimension i Outlook festival traže volontere

Dimension i Outlook festivali pozivaju vas na volontersko sudjelovanje u organizaciji festivala koji se ove godine održavaju od 30. kolovoza do 10. rujna 2017. godine na području tvrđave Punta Christo u Štinjanu (okolica Pule).

Više o mogućnostima volontiranja kao i prednostima koje ono pruža saznajte ovdje.

15

svi. 17

Euro Grant Konzalting d.o.o. traži studente Baltazara

Tvrtka Euro Grant Konzalting d.o.o. traži diplomirane studente Baltazara (MA), koji su prethodno završili studij Poslovanje i upravljanje smjera Poslovne ekonomije i financija, a potom diplomirao Projektni menadžment za pripravnički staž na poslovima financijske analize.

Više o stažu i uvjetima natječaja saznajte ovdje.

4

tra. 17

TMF Croatia d.o.o. raspisala je natječaj za studentsku praksu

Tvrtka TMF Croatia d.o.o. raspisala je natječaj za studentsku praksu namijenjenu studentima Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

Studenti se za obavljanje prakse prijavljuju za radno mjesto Internal Accounting Assistant ili Corporate Secretary Assistant, a detalji natječaja nalaze se na linkovima.

Prijave na oba natječaja otvorene su do 15. travnja 2017. godine.

20

ožu. 17

Jamnica traži Baltazarovce!

Jamnica d.d., vodeća kompanija za proizvodnju i distribuciju mineralnih i izvorskih voda, bezalkoholnih pića i vina, poziva redovne studente završne godine diplomskog studija Financijskog menadžmenta da se uključe u odabir za studentski posao u službi računovodstva.

Oglas natječaja za studente nalazi se ovdje.

16

ožu. 17

Studentska praksa, Erste banka

Erste banka raspisala je programe studentske prakse – “Generalna proba” (namijenjenu studentima ekonomski usmjerenih fakulteta) i “IT Lab” (za studente tehnički usmjerenih fakulteta).

Studentske prakse raspisane su u sklopu programa “Inicijativa za mlade“, a zainteresirani studenti svoje prijave za obavljanje studentske prakse u Erste banci trebaju poslati na mail naveden u opisu programa, uz napomenu da svaki program ima zaseban mail.

Više o praksi koja će se odvijati u ljetnim mjesecima i za koju će studenti dobiti naknadu saznajte ovdje za program “Generalne probe” i ovdje za program “IT Lab”. Prijave traju do 30. travnja 2017. godine.

16

ožu. 17

Studentska praksa: TMF Group, Corporate Secretary Assistant

TMF Group traži studente Baltazara za obavljanje stručne prakse na poslovima “Corporate Secretary Assistant”.

TMF Group tvrtka je koja posluje u preko 80 zemalja diljem svijeta i svjetski je stručnjak s područja financija i ekonomije s motom “Globalni doseg: lokalno znanje”. Riječ je o tvrtki koja se bavi organizacijom poslova i pružanjem administrativne podrške poduzećima svih veličina u Hrvatskoj.

Više o tvrtki TMF Group i o raspisanom natječaju saznajte ovdje.

16

ožu. 17

Studentska praksa: TMF Group, Internal Accounting Assistant

TMF Group traži studente Baltazara za obavljanje stručne prakse na poslovima “Internal Accounting Assistant”.

TMF Group tvrtka je koja posluje u preko 80 zemalja diljem svijeta i svjetski je stručnjak s područja financija i ekonomije s motom “Globalni doseg: lokalno znanje”. Riječ je o tvrtki koja se bavi organizacijom poslova i pružanjem administrativne podrške poduzećima svih veličina u Hrvatskoj.

Više o tvrtki TMF Group i o raspisanom natječaju saznajte ovdje.

 

27

velj. 17

Institut za razvoj obrazovanja traži Voditelja/icu ureda

Institut za razvoj obrazovanja traži Voditelja/icu ureda putem ugovora na određeno (godinu dana) s mogućnošću sklapanja ugovora na neodređeno.

Institut za razvoj obrazovanja se zalaže za sustav visokog obrazovanja koji će osiguravati jednake obrazovne mogućnosti, voditi se načelom osiguranja kvalitete, promicati međunarodnu suradnju, poticati cjeloživotno učenje te odgovarati potrebama pojedinca i društva.

Više o natječaju za radno mjesto Voditelja/ice ureda pročitajte ovdje.

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori