Ponuda poslova - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Ponuda poslova - Veleučilište Baltazar Zaprešić

8

pro. 17

Hitno se traži student/ica za posao tajnice

Tvrtka Ekosen iz Podsuseda, specijalizirana za IR grijanje, traži studenta/icu za studentski posao tajnice, uz mogućnost brzog zaposlenja. Životopis i motivacijsko pismo slati na davor@ekosen.hr. 

29

stu. 17

Traži se pripravnik u računovodstvu

Tvrtka Electus DGS d.o.o., vodeća agencija u području privremenog zapošljavanja u Hrvatskoj za svog klijenta, multinacionalnu kompaniju traži kandidata za rad na poziciji Pripravnik u računovodstvu (m/ž), na određeno vrijeme. Radno mjesto uključuje poslove:

  • knjiženje ulaznih računa,
  • knjiženje izlaznih računa,
  • kontrola putnih naloga,
  • pripremanje dokumentacije za knjiženje dnevne prodaje,
  • knjiženje izvoda banke,
  • pripremanje plaćanja.

Tražene vještine:

  • napredno služenje Excelom (formule, pivot tablice…)
  • SAP – prednost
  • osnovno poznavanje računovodstva.

Više informacija i prijave na e-mail: zeljka.basic@electus.hr.

22

stu. 17

Traže se projektni menadžeri

Printec Group je glavni pružatelj tehnoloških rješenja koja se usredotočuju na automatizaciju transakcija u 17 zemalja, uglavnom u Srednjoj i Istočnoj Europi. Zapošljavanje, razvijanje i nagrađivanje talenata ključno je za njihovu filozofiju pod nazivom People Excellence. Printec Group je tvrtka koja ističe kontinuirano ulaganje u rast ljudi i stvaranje okruženja koje podržava raznolikost i potiče otvorenost, timski rad i lojalnost.

Poziv na natječaj pogledajte ovdje: HR Job PM.

13

stu. 17

Traže se studenti za rad na istraživanju tržišta

Agencija za istraživanje tržišta VALICON d.o.o. traži studente/ice za honorarni posao terenskog anketiranja za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije, te na području Slavonskog Broda.

‘Tražimo studente zainteresirane za stjecanje dodatne zarade i znanja u provođenju istraživanja. Poželjno je prethodno iskustvo u anketiranju. Prije izlaska na teren, bit će organizirana kratka edukacija i dogovor oko mjesta anketiranja.

Nudimo iskustvo rada u renomiranoj agenciji za istraživanje tržišta, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost nastavka suradnje. Odgovornosti: posvećenost zadatku, a to je uspješna provedba anketa, postupanje prema uputama voditelja terenskog istraživanja, poštivanje dogovora. Cijena po anketi je 25 kuna, a predviđeno trajanje ankete je 10-ak minuta. Anketiranje će se vršiti pomoću tablet računala. U svakom mjestu potrebno je odraditi 10 anketa. Mjesta na kojima se provodi anketiranje: Trnje, Novi Zagreb zapad, Lučko, Velika Gorica, Zaprešić, Sesvete, Našice, Rešetari, Slavonski Brod.
Početak rada: odmah. Predviđeno trajanje terenskog anketiranja: 2 tjedna
Životopise šaljite na mail adrese: deana.vincelj@czp.valicon.net uz naslov maila: Terensko istraživanje te da u e-mailu napišete na kojim biste lokacijama mogli raditi. Mogućnost prijave do 17.11.2017. Na oglas se mogu javiti osobe oba spola.’

9

stu. 17

Hitno se traži studenti za rad

Tvrtka Uvez d.o.o. žurno traži 4 studenta/ice za rad na studentski ugovor (zaključno do kraja prosinca 2017. godine). Mole se svi zainteresirani da se jave na broj telefona 091/250-7313.

13

lis. 17

Grad Zagreb traži projektnog menadžera, prijavite se!

Sve o natječaju za Vježbenika/vježbenicu i višeg stručnog suradnika/višu stručnu suradnicu za planiranje i pripremu razvojnih projekata informatizacije poslovanja (projektni menadžment), potražite ovdje.

28

ruj. 17

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja zapošljava studente

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja traži studente za honorarni posao u njihovoj Financijskoj službi. Oglas pročitajte ovdje.

13

ruj. 17

BICRO BIOCENTAR zapošljava stručnog suradnika/cu administratora/cu

BICRO BIOCENTAR, društvo s ograničenom odgovornošću za transfer i komercijalizaciju biotehnologije zapošljava na stručno osposobljavanje s mogućnošću stalnog zaposlenja. Oglas za radno mjesto pogledajte ovdje. 

31

kol. 17

RECRO d.d. zapošljavana na poziciju Microsoft Azure podrška prodaji

RECRO d.d. već 25 godina uspješno dovodi na hrvatsko tržište vrhunsku informatičku tehnologiju te svojim stručnim i financijskim resursima pomaže partnerima i krajnjim korisnicima pri nabavi, implementaciji i održavanju informatičkih rješenja.
S ciljem uspješnog nastavka poslovanja traže ambiciozne i motivirane osobe za poziciju Microsoft Azure podrška prodaji (m/ž). Detalje pročitajte ovdje.

29

lip. 17

Tvrtka Nanobit traži Baltazarovce za studentski posao

Pridružite se svojim kolegama na studentskom poslu tvrtke Nanobit i započnite svoju karijeru u modernom okruženju najveće Hrvatske gaming tvrtkeDetalje natječaja potražite ovdje. 

1 2 3

Arhiva novosti

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori