Oglasna ploča - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Oglasna ploča - Veleučilište Baltazar Zaprešić

16

svi. 18

Predrok iz kolegija Ekonomika poduzeća

Obavještavaju se izvanredni studenti 2. godine sa će se predrok iz kolegija Ekonomika poduzeća održati u ponedjeljak 28. svibnja 2018. godine u 17,30 sati u dvorani 11.

10

svi. 18

Odgoda nastave iz kolegija Dinamika projektnih procesa

Obavještavaju se izvanredni studenti 3. godine da se nastava iz kolegija Dinamika projektnih procesa neće održati u četvrtak, 10. svibnja 2018. godine. O terminu nadoknade studenti će se dogovoriti s nastavnikom.

8

svi. 18

Odgoda nastave iz predmeta Organizacijsko ponašanje

Obavještavaju se redoviti studenti 3. godine da se u petak, 11. svibnja 2018. neće održati nastava iz predmeta Organizacijsko ponašanje. Nadoknada nastave održat će se u dogovoru s profesoricom.

26

tra. 18

Predrok za izvanredne studente

Obavještavaju se izvanredni studenti 2. i 3. godine da će se predrok iz kolegija Osnove upravnog prava (2. godina) i Organizacija i funkcioniranje javne uprave (3. godina) održati u utorak, 8. svibnja 2018. godine s početkom u 16,30 sati u dvorani 5.

25

tra. 18

Odgoda nastave iz kolegija Hrvatski jezik u poslovnom komuniciranju

Obavještavaju se redoviti studenti 1. godine da prof. dr. sc. Anđela Frančić zbog bolesti neće održati nastavu iz kolegija Hrvatski jezik u poslovnom komuniciranju u srijedu, 25. travnja 2018. godine. Termin nadoknade bit će dogovoren naknadno.

10

tra. 18

Naputak o polaganju ispita pred povjerenstvom

Sukladno ugovornoj obvezi, studenti koji ispit polažu pred nastavničkim povjerenstvom tj. studenti koji isti polažu 4. i svaki slijedeći put , dužni su uplatiti novčanu naknadu u iznosu od 250,00 kn. Dokaz o uplati treba dostaviti u studentsku referadu najkasnije 3 dana prije ispitnog termina na email referade (za preddiplomski stručni studij na preddiplomski.studij@bak hr, a za diplomski studij na diplomski.studij@bak.hr).

U protivnom se tim studentima neće omogućiti polaganje ispita.

Uplatnica treba sadržavati: ime i prezime studenta, matični broj studenta, datum prijavljenog ispitnog roka, naziv kolegija i profesora kod kojeg se polaže ispit. Uplata se vrši na IBAN: HR4423600001101282482.

28

ožu. 18

Odgoda nastave iz kolegija Primjenjena poslovna informatika

Obavještavaju se izvanredni studenti 2. godine (grupa 2) da se nastava iz kolegija Primjenjena poslovna informatika odgađa sa 9. travnja 2018. na petak, 13. travnja 2018. godine s početkom u 17,30 sati.

19

ožu. 18

Odgoda konzultacija mr. sc. Zbiljskog

Obavještavaju se studenti da mr. sc. Augustin Zbiljski zbog bolesti neće održati konzultacije u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine.

27

velj. 18

Upute za obavljanje stručne prakse

Poštovane studentice i studenti 3. godine usmjerenja MUP,

ovim putem želimo Vas dodatno informirati te uputiti u proceduru prijave, odrade i formaliziranja Vaše stručne prakse. Stručna praksa nalazi se u indeksu svih studenata (izvanrednih i redovitih) u 4. semestru. Izvršenje iste možete obaviti tijekom 4., 5. te najkasnije do kraja 6. semestra. Procedura je ista za sve studente neovisno o statusu (redoviti ili izvanredni).

Stručna praksa ima za cilj uvesti studenta u djelokrug poslovanja prema sadržaju studijskog programa, a prema jasno definiranim ishodima učenja. Ishodi učenja stručne prakse jamče susretanje s poslovnom problematikom koja studenta dodatno priprema za tržište rada. Izvanredni studenti koji u svojim poduzećima mogu ostvariti tražene ishode učenja stručne prakse, istu mogu odraditi unutar tvrtke u kojoj su zaposleni. Ako netko od studenata nije u mogućnosti sam pronaći tvrtku u kojoj može odraditi stručnu praksu, može se javiti voditeljici stručne prakse mr. sc. Dubravki Maras, MBA, pred. na dmaras@bak.hr koja će Vam pomoći u odradi iste unutar tvrtki s kojima Veleučilište ima potpisani sporazum o suradnji.

Procedura prijave i realizacije stručne prakse na usmjerenju MUP je sljedeća:

  1. U sustavu Baltazar – Referada preddiplomskih studija nalazi se Obrazac za prijavu stručne prakse. Njega je potrebno popuniti, potpisati te scan ili fotografiju istog poslat na mail dmaras@bak.hr
  2. Voditeljica stručne prakse studentu povratno odgovara na e-mail s ovjerenom Uputnicom za obavljanje prakse koja glasi na ime studenta te Programom prakse koji je potrebno ostvariti. Student poslodavcu predaje poslane dokumente.
  3. Tijekom izvršenja stručne prakse, student je dužan voditi Dnevnik stručne prakse (primjer dostupan u sustavu Baltazar).
  4. Nakon obavljene stručne prakse student dostavlja potpisanu i pečatom ovjerenu Potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi i Dnevnik stručne prakse. Navedene dokumente potpisane i pečatirane sa svojim indeksom student predaje u Referadu u pretinac voditeljice stručne prakse mr. sc. Dubravke Maras, MBA, pred.
  5. Nakon uvida u dokumentaciju voditeljica stručne prakse svojim potpisom u indeks evidentira status realizirane stručne prakse.
  6. Rok za predaju dokumentacije je zadnji tjedan posljednjeg semestra (6. semestar). Napominjemo da student navedeno može predati i ranije.

Za sva pitanja vezana uz stručnu praksu slobodno se javite voditeljici stručne prakse mr. sc. Dubravki Maras, MBA, pred. na dmaras@bak.hr , a sva ostala pitanja vezana za studij MUP-a voditeljici studija doc. dr. sc. Ivana Ogrizek Biškupić, prof. v. š. na ivana.ogrizek.biskupic@bak.hr (uskoro ćete dobiti broj službenog mobitela putem kojega ćemo isto moći komunicirati).

Želimo Vam puno uspjeha u 2018. godini! Dubravka Maras i Ivana Ogrizek Biškupić

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori