Studenti za 5+ - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Studenti za 5+ - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Karlo Bernardić, student Menadžmenta uredskog poslovanja, s nepune 24 godine postao je najmlađi i najbolji prodajni savjetnik za marku vozila VW u Hrvatskoj.

‘Lako je doći do vrha, ali jedino iskrenošću, rezultatima i poštenjem se može i ostati na njemu.’

Karlo Bernardić rođen je i odrastao u Pušći i već je u srednjoj školi koju je pohađao u Zaprešiću odabrao smjer Trgovac. Raditi je počeo tijekom srednje škole, a svoje praktično znanje je paraleleno gradio u skladištu u Porschea Hrvatska. Uz obrazovanje i posao aktivno se bavio sportom i plesao u folkloru. Njegovo prvo zaposlenje je bilo u trgovačkom centru gdje je prodavao odjeću i već nakon 4 radna dana dobio je pismenu pohvalu od stranke, što je bila prva pismena pohvala na tom radnom mjestu kao i potvrda njegovih želja za “ozbiljnijom” prodajom.

Ivan Protega, student Projektnog menadžmenta, proglašen je menadžerom 2015. godine.

“Vjerujem da sada svi od mene očekuju još i više, ali uvjeren sam da ću to i postići!”

Ivan Protega, Šibenčanin sa zagrebačkom adresom i student Veleučilišta Baltazar Zaprešić regionalni je menadžer tvrtke JYSK d. o. o. istočne Hrvatske, a CROMA ga je proglasila menadžerom 2015. godine! Koliko su mu pomogla znanja s Baltazara u poslovnim izazovima i koje su želje za budućnost, otkrio nam je u zanimljivom intervjuu.

Lucija Ivanjko studentica je Projektnog menadžmenta i drugu godinu zaredom dobitnica stipendije Korak u život.

“Stipendija je kruna svega što sam dosad radila.”

Lucija Ivanjko rođena je 9. svibnja 1993. godine u Zagrebu, a trenutačno živi u Pojatnu. Studentica je prve godine Projektnog menadžmenta Veleučilišta Baltazar Zaprešić i drugu godinu zaredom dobitnica stipendije Korak u život, akcije koju je pokrenuo Rotary club Zagreb Kaptol. Koliko joj znači stipendija i gdje se vidi u budućnosti, otkrila nam je u kratkom intervjuu.

Maja Sansović, studentica Menadžmenta u kulturi i osnivačica udruge Gledati srcem.

“Gledajući srcem jedni na druge, učinimo svijet ljepšim mjestom za život!”

Maja Sansović izvanredna je studentica 3. godine Menadžmenta u kulturi, živi u Zagrebu i na prvi se pogled ne čini da je i po čemu drugačija od svojih vršnjaka. No, kada čujete da svake godine pakira kofere i seli na nekoliko mjeseci u Afriku, postaje jasnije da je njezina životna priča ipak zanimljivija.

Matej Brečić, student Menadžmenta uredskog poslovanja i osnivač brenda Pocket.hr.

“Fokus na kvalitetu proizvoda pravi je smjer u poslovanju bilo koje tvrtke i brenda!”

Jeste li već čuli za Pocket.hr? Ako još niste, pitanje je vremena kada ćete čuti za novi brend majica kratkih rukava, s posebno dizajniranim i ručno ušivenim džepom. Njegov je kreator Matej Brečić s nama podijelio koliko su mu znanja s Baltazara pomogla u ostvarenju planova!

Anamarija Kirinić diplomantica je Komunikacijskog menadžmenta Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

Diplomantica Baltazara u timu Predsjednice Republike Hrvatske!

Ponosni smo što je među članovima novog tima predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Anamarija Kirinić, bivša studentica Veleučilišta Baltazar Zaprešić, koja obnaša dužnost šefice kabineta.

Osnivačice udruge Prosperikon – udruge za projektni menadžment i menadžment u kulturi.

“Želimo promicati i osvješćivati kulturni i poslovni sektor o nužnosti uvođenja educiranog kadra.”

Osnivačice i voditeljice udruge Prosperikon diplomantice su Projektnog menadžmenta Veleučilišta Baltazar Zaprešić i po završetku studija odlučile su same pokrenuti udrugu i raditi na projektima. One su Nikolina Dugandžić, Matea Kosovec, Nives Mikulec i Nives Novak.

Luka Krznarić Matarić i Fran Nemec studenti su Menadžmenta u kulturi Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

“Ovaj projekt otvorio nam je vrata u jedan sasvim novi svijet!”

Od 44 prijavljena projekta na natječaj UNIverzI-JA-DA, onaj studenata Menadžmenta u kulturi Luke Krznarića Matarića i Frana Nemeca odnio je pobjedu. Aplikaciju All sides of Zagreb! na Europskim sveučilišnim igrama koristile su tisuće sudionika.

Martina Kašpert stručna je prvostupnica Poslovne ekonomije i financija Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

Od Zaprešića do Londona.

Naša bivša studentica, a sadašnja uspješna poslovna žena, nakon završenog studija  zaposlila se u internacionalnoj kompaniji Revolut, čije se sjedište nalazi u Londonu. Kaže da joj je praktično znanje stečeno na fakultetu bilo ključno u pronalaženju posla.

Po završetku Menadžmenta u kulturi i Komunikacijskog menadžmenta Darko Dervišić pokrenuo je vlastitu tvrtku.

“Baltazar mi je bio odličan poticaj za aktiviranje i otvaranje vlastite tvrtke.

Organizator koncerta Cure i tambure kreativnošću i inovativnošću rješava sve prepreke u poslovanju. Znanja stečena na studiju Menadžmenta u kulturi i Projektnog menadžmenta iskoristio je za pokretanje vlastitog posla.

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori