Turistički vodiči i voditelji poslovnica - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Turistički vodiči i voditelji poslovnica - Veleučilište Baltazar Zaprešić

PRIJAVE U TIJEKU

Seminar za turističke vodiče i voditelje poslovnica

Volite putovanja i rad s ljudima, komunikativni ste, dinamični i kreativni? Tražite posao koji je ne samo dobro plaćen nego i zabavan? Postanite licencirani turistički vodič ili voditelj poslovnice i priključite se dinamičnom turističkom sektoru.

Veleučilište Baltazar provodi seminare za licenciranje voditelja poslovnice turističke agencije i turističkog vodiča u Zagrebu i Biogradu na Moru, uz mogućnost slušanja predavanja online. Moguće je dobiti licencije za Zagreb, Zagrebačku županiju, Zadarsku županiju i Ličko-senjsku županiju. Seminari uključuju i terensku nastavu, koja će se odvijati u prekrasnom Biogradu na Moru.

Današnji turizam postaje sve kompleksniji, pa tako i zahtjevi turista postaju usmjereni na ostvarenje turističke iluzije savršenog putovanja, u čijem je stvaranju jedna od najvažnijih karika upravo turistički vodič. Svojim znanjem, pristupom, zanimljivim pričama i strastvenošću u pripovijedanju turistički vodič stvara upečatljivi doživljaj destinacije koju turisti posjećuju. Osim toga, ovo je visokocijenjen i dobro plaćen posao koji možete obavljati i uz svoje stalno zaposlenje.

Uvjeti za pohađanje seminara: 

  • najmanje srednja stručna sprema
  • državljanstvo Republike Hrvatske ili zemlje članice EU-a
  • poslovna sposobnost
  • aktivno znanje najmanje jednog svjetskog jezika i poznavanje još jednog (samo za voditelja poslovnice).

Trajanje seminara 

Ovisno o programu, 3 ili 6 tjedana (ponedjeljak – petak u poslijepodnevnim satima i subota u jutarnjim satima), vikendom stručni izleti (terenske nastave).

Multimedijske dvorane Veleučilišta, Lastovska 23, Zagreb. Seminar je, osim u učionici, moguće pratiti i online (sustav za učenje na daljinu e-Baltazar).

Cijene seminara

Cijene se kreću od 1700 do 4000 kuna, ovisno o seminaru.

Cijena uključuje troškove seminara i predavanja, nastavne materijale, polaganje stručnog ispita, polaganje posebnog dijela ispita na jednom stranom jeziku, izlazak na dva ispitna roka te praćenje dijela predavanja pomoću sustava za učenje na daljinu e-Baltazar.

Saznaj detaljne cijene seminara

18.04.2017. Voditelj poslovnice turističke agencija – lokacija: Zagreb, Biograd na Moru i Online
Cijena: 3.100,00 kuna

18.04.2017. Turistički vodič (opći dio) – lokacija: Zagreb, Biograd na Moru i Online
Cijena: 3.900,00 kuna, uključen 1 strani jezik; svaki dodatni strani jezik 300 kuna

18.04.2017. Posebni dio Zagreb i Zagrebačka županija  – lokacija: Zagreb
Cijena: 1.500,00 kuna

10.-13.05. Posebni dio: Zadarska županija
Predavanja 10.05. u Biogradu na Moru, terenska nastava: 11.05., 12.05. i 13.05. (polazak na terensku nastavu je svaki dan iz Biograda)
Cijena: 2.700,00 kuna (uključen prijevoz busom tijekom terenske nastave)
Polaznici snose trošak prijevoza do/od Biograda i smještaja u Biogradu prema vlastitoj organizaciji.

05.-07.05. Posebni dio: Ličko-senjska županija
Predavanja 05.05. u Gospiću; terenska nastava: 06.05. i 07.05.
Cijena: 1.600,00 kn (uključen prijevoz busom tijekom terenske nastave)
Polaznici snose trošak prijevoza do/od Gospića i smještaja u Gospiću prema vlastitoj organizaciji.

Posebna cijena paketa (Zadarska + Ličko-senjska) = 4.000,00 kn

Termini održavanja seminara

18. 4. 2017. Voditelj poslovnice turističke agencije – lokacija: Zagreb, Biograd na Moru i online
18. 4. 2017. Turistički vodič (opći dio) – lokacija: Zagreb, Biograd na Moru i online
18. 4. 2017. posebni dio Zagreb i Zagrebačka županija – lokacija: Zagreb
20. 4. – 23. 4. 2017. posebni dio: Zadarska županija
29. 4. – 1. 5. 2017.  posebni dio: Ličko-senjska županija

Veleučilište Baltazar poziva sve zainteresirane kandidate na upis seminara za turističkog vodiča i polaganje stručnog ispita u općem dijelu i posebnom dijelu za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, na temelju Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 68/07, 88/10 i 30/14) i Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (NN 50/08), a sukladno dopusnici Ministarstva turizma Republike Hrvatske za provođenje stručnog ispita za turističkog vodiča.

Veleučilište Baltazar poziva zainteresirane kandidate na upis seminara za voditelja poslovnice turističke agencije i polaganje stručnog ispita na temelju Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 68/07, 88/10 i 30/14) i Pravilnika o stručnom ispitu za voditelja poslovnice (NN 50/08), a sukladno dopusnici Ministarstva turizma Republike Hrvatske za provođenje stručnog ispita za voditelja poslovnice.

Popunite prijavnicu za seminar

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori