Upisi na specijalističke diplomske stručne studije - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Upisi na specijalističke diplomske stručne studije - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Upisi na specijalističke diplomske stručne studije

Na temelju članka 77. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i odluke Stručnog vijeća od 27. veljače 2017. godine Veleučilište s pravom javnosti BALTAZAR ZAPREŠIĆ iz Zaprešića raspisuje Natječaj za upis na specijalističke diplomske stručne studije u akademskoj godini 2017./2018.

Specijalistički diplomski stručni studiji

Financijski menadžment (redoviti studij 50, izvanredni studij 45)
Komunikacijski menadžment  (redoviti studij 15, izvanredni studij 35)
Projektni menadžment (redoviti studij 30, izvanredni studij 50)
Menadžment javnog sektora (redoviti studij 20, izvanredni studij 50)

Komunikacijski menadžment i Menadžment javnog sektora izvode se u Zagrebu, Lastovska ulica 23.

O studijima

Stručni naziv: stručni/stručna specijalist/specijalistica projektnog menadžmenta (struč. spec. oec.), stručni/stručna specijalist/specijalistica komunikacijskog menadžmenta (struč. spec. comm.), stručni/stručna specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta (struč. spec. oec.), stručni/stručna specijalist/specijalistica menadžmenta javnog sektora (struč. spec. oec.).

Trajanje svih studija: 4 semestra

ECTS bodovi svih studija: 120 bodova

Uvjeti za upis

Završen stručni ili sveučilišni preddiplomski studij ili viša/visoka stručna sprema izjednačena sa stručnim nazivom prvostupnik/prvostupnica ili završen diplomski sveučilišni studij (najmanje 180 ECTS bodova) ili stručni/stručna prvostupnik/prvostupnica s najmanje 150 ECTS bodova, uz obvezu polaganja razlikovnih ispita i zaključen ugovor o studiranju s Veleučilištem.

Dokumenti potrebni za prijavu

Prijave za upis predaju se ili na e-adresu: info@bak.hr ili u Studentskoj službi Veleučilišta Baltazar Zaprešić u Zaprešiću, Vladimira Novaka 23, svakim radnim danom od 8 do 16 sati, a utorkom, srijedom i četvrtkom do 18 sati te svake druge i treće subote u mjesecu od 8 do 12 sati.

Da biste se prijavili potrebno je:

 1. popuniti elektronički obrazac
 2. dostaviti domovnicu, rodni list i svjedodžbu/diplomu ili potvrdu o prethodno završenom studiju
 3. dostaviti potvrde o plaćenima naknadama:
  • za razredbeni postupak bez obveze polaganja razredbenog ispita u iznosu od 200,00 kn. Naknada se uplaćuje na žiroračun Veleučilišta IBAN: HR4423600001101282482, otvoren u Zagrebačkoj banci d. d. Zagreb. U polje poziv na broj potrebno je upisati OIB kandidata, a model brojeve 00.

Da biste se upisali potrebno je donijeti:

 1. dvije fotografije veličine 4 x 6 cm
 2. dokaz o uplati školarine prema utvrđenoj dinamici plaćanja
 3. dokaz o podmirenim troškovima indeksa i obrazaca: 500,00 kn
 4. dokaz o podmirenim troškovima osiguranja: 50,00 kn
 5. sve originalne dokumente (ako nisu predani pri upisu).

NAPOMENA: Uplatnice s podatcima za podmirenje  troškova osiguranja, indeksa i obrazaca te prve rate školarine se preuzimaju na Veleučilištu prilikom upisa.

Naknada se uplaćuje na žiroračun Veleučilišta IBAN: HR4423600001101282482, otvoren u Zagrebačkoj banci d. d. Zagreb. Strani državljani i kandidati koji su se obrazovali u inozemstvu prilažu i rješenje o ekvivalenciji inozemne svjedodžbe.

Rokovi za prijavu i upis

Treći upisni rok

 • Prijave za treći upisni rok predaju se od 25. 09. do 25. 10. 2017. od 8,00 do 18,00 sati
 • Upis će se provesti u Zaprešiću   26. 10. 2017.

Dobro došli u Baltazarovo hoodie društvo! Svakom novom studentu u znak dobrodošlice poklanjamo službenu Baltazarovu hoodie.

Kontaktirajte nas

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Vaša poruka

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori