Upravljanje Veleučilištem - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Upravljanje Veleučilištem - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Upravno vijeće

  • mr. sc. DRAGO BAGO, predsjednik
  • MARINA JAMAN, dipl. iur.
  • KOLJA DRUŽIĆ, dipl. oec.
  • dr. sc. KONSTANCA KORENČIĆ KAMPL, prof. v.š. u tr. zv.
  • IVAN POKUPEC, univ.spec.oec.

Dekan

doc. dr. sc. Zoran Pičuljan, prof. v. š.

doc. dr. sc. Zoran Pičuljan, prof. v. š.

Zoran Pičuljan dugi je niz godina bio profesionalno vezan uz hrvatsku državnu upravu i diplomatsku službu, u kojima je obnašao niz odgovornih dužnosti (veleposlanik, državni tajnik, zamjenik ministra) te koordinirao izradu brojnih ključnih zakonskih projekata vezanih prvenstveno uz javnu upravu. Usporedno s karijerom u državnoj službi, aktivno djeluje u akademskoj zajednici i u pravnoj struci: dugogodišnji je predavač na studiju Javne uprave Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na brojnim visokim učilištima te Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Predsjednik je Zakladne uprave Zaklade dr. sc. Jadranko Crnić koja skrbi o pravnoj izvrsnosti. Na Veleučilištu Baltazar Zaprešić predaje na smjeru Menadžment uredskog poslovanja te na studiju Menadžment javnog sektora koji je osmislio i pokrenuo s dr. sc. Jadranom Antolovićem te je trenutačno i voditelj tog studija.

Prodekani

dr. sc. Jadran Antolović, prof. v. š.

dr. sc. Jadran Antolović, prof. v. š.

Jadran Antolović dugogodišnji je nastavnik na Veleučilištu Baltazar Zaprešić. Nakon višegodišnje uloge predavača i voditelja studija Menadžmenta u kulturi od ove godine sudjelovao je u kreiranju i pokretanju specijalističkog studija Menadžment javnog sektora, na kojem predaje te obnaša ulogu zamjenika voditelja tog studija. U svojem dugogodišnjem radnom iskustvu obnašao je, između ostalih, funkciju državnog tajnika i zamjenika ministra kulture u Vladi Republike Hrvatske (2004. – 2008.), a također je i UNESCO-ov ekspert za pravna i ekonomska pitanja o kulturnoj baštini.

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori