Upravljanje Veleučilištem - Veleučilište Baltazar Zaprešić | Veleučilište Baltazar Zaprešić

Upravljanje Veleučilištem - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Upravno vijeće

  • mr. sc. DRAGO BAGO, predsjednik
  • MARINA JAMAN, dipl. iur.
  • KOLJA DRUŽIĆ, dipl. oec.
  • dr. sc. KONSTANCA KORENČIĆ KAMPL, prof. v. š. u tr. zv.
  • IVAN POKUPEC, univ. spec. oec. (zamjenica Višnja Jurač, bacc. oec. )

Dekan

Prof. dr. sc. Vladimir Šimović

Prof. dr. sc. Vladimir Šimović

Profesor Šimović redoviti je profesor u trajnom zvanju, a tijekom svoje akademske karijere obavljao je cijeli niz strateških funkcija poput: rukovoditelj katedre i sveučilišnih odjela, profesor, glavni rukovoditelj više međunarodnih i domaćih znanstvenih i stručnih projekata, rukovoditelj i upravljač (odgovorna osoba), dekan fakulteta, rukovoditelj i upravljač kao prorektor.

Glavni tajnik

Ninoslav Gregurić-Bajza, mag. iur.

Ninoslav Gregurić-Bajza, mag. iur.

Glavni tajnik Ninoslav Gregurić-Bajza, mag. iur. pravnik je s dugogodišnjim iskustvom u realnom sektoru, za što je više puta nagrađen kao menadžer godine. Na Veleučilištu skrbi o svim logističkim i pravnim aspektima djelovanja Veleučilišta, a nadzire i provođenje odluka.

Studiraj na
Baltazaru

Ova stranica koristi kolačiće za bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj stranici su podešene na "dozvoli kolačiće" kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta. Ukoliko nastavite koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvaćam" ispod teksta, tada se slažete s ovim.

Zatvori